1,3 yumurta kasa aracım var.şehir içi lpg de kmde 30 kuruş yakıyor.Kimisi fazla olduğunu söylüyor.Sizce uygunmudur
Bizim tofasimiz vardı uzun yolda 35 krş yakıyordu bana göre normal ama bu aracı kullananlar daha iyi bilir
Baya yüksek diyebilirim 21-22 krş geçmiyor bizimki genelde yumurtalar az yakar zaten, öncelikle aracın bakımları ve lpg ayarları ve ilgili parçaları kontrol ettirmenizde fayda var..
işten anlayan bi ustada yokki burda.Beyni yeni değiştirdim 2-3 marşta alıyo tüte çözemiyolar.Başım dertte yakıt konusuyla
Bana sanki yüksek geldi. Bir önceki ölçümde 17,4 kuruş/km (litre fiyatı 1,88 aygaz) sonra gaz ayarı yaptırdım. Son ölçüm 14,9 kuruş/km (litre fiyatı 1,92 milangaz) Not 1 : Bahsettiğim veriler uzun yol verisi sayılabilir. Not 2 : Bahsettiğim tüketim değerlerini elde ederken 5. vites 82 km/h hız ile kullanıp (hız sınırı o), kalkışlarda çok nazik davranılmıştır. Gaza dokunduğunuzda her araç yakar. Bizde bir de 2006 focus tdci var, 110luk tabir edilenden. Uzun yolda babam 1 depo ile 1000 km çevirebiliyor, bende 750 km'de ışık yanıyor. Şehir içinde ise 500-600 km'de bitiyor full depo. (Focusla biraz fazla basıyorum)
Bende 1.4 cvvt i20 troy var. Şehir içi 9.5lt/100km gibi uçuk yakıyor. E200 Mercedes 2000 motor bundan daha ekonomikti.