Merhaba Arkadaşlar,<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> geçenlerde bir özel kanalda tele alışveriş reklamı kapsamında böyle bir cihaz tanıtılıyordu. sonuna kadar da izledim oldukça ilginç geldi, söz konusu cihaz aracın yakıt hortumuna kıstırılıyor. hepsi bu. bundan sonraki kullanımlarda %5- %12 arası bir tasarruf olacağı iddiaa ediliyor. bakmayın konu başlığını açtığıma ben tövbe böyle bir cihazı aracıma bağlayıp riske girmem. tasarruf edeyim derken belkide daha büyük bir parça arızasına sebep vermek istemem. belkide gerçekten güvenilirdir ama yine de temkinli yaklaşmak lazım. işin teknik kısmına da değindiler reklamda... yakıtdaki gazların ayrışmasına mı ne yardımcı oluyormuş hidrojen oksijen falan... bu konularda cahilimdir <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> Düzenleyen : mert_driver
Denge bilekliği gibi asparagas birşey işte. Tıpkı Shell markasının dediği ve reklam yaptığı gibi yakıtı her depoda 2 lt tasarruf yapıyormuş. En az menzil yapılan yakıt dedimi Shell gelir milletin aklına vs vs.
Sistem bu kadar basit olsa ve iişe yarasa, inanın otomobil üreticileri aracın üzerine standard donanım olarak ekler; özellikle benzinin pahalı olduğu yerlerde çok iş yapar. Bence bunlar tamamen para tuzağı
koskoca mercedesin bmw nin audinin aklına gelmemiş bunu kullanmak bırakın bunları. amcamda almış inceleme şansım oldu iki tane plastik kafesin içinde mıknatıs koymuşlar başka hiçbir şey yok. benim aklım almadı bu işi mantıklı olsaydı büyük araba firmaları kullanırdı. bunlarda tam bir fiyasko olacak...
2 gün önce aracaımın resimlerini koyarak bi başlık açmıştım. Ben aracı alalı 1 ay oldu, eski sahiplerinden birisi taktırmış sanırım, mavi rente bi parça, boruya kıstırılmış duruyor. Vaktim olmadı, kaputu açtığım ilk seferde söküp atıcam. Tekrardan koyuyorum buraya bendeki görüntüyü....