Yıllardır dizel araç kullanıyorum böyle çok yakan araç görmedim millet şehir içi 5.5 lt lerden bahsediyor 800 km yol yapıyorum diyor dizeller için benim araçta mı sorun var anlamadım 320 km yol yaptım çeyrek depo mazot kaldı nasıl iş anlamadım üstelik ortalama 6.1 lt diyor o da yanlış yani
Kullananın 5.36 lt tüketimi çok iyi 320 km de 4de 3 depo yemek nedir anlam veremedim dizel araçta ustaya götürdüm araçta bi sorun yok dedi bana hiç mantıklı gelmedi bu iş 800 km yol yapan nasıl yapıyor şehir içi çok meraktayım.
sıkıntı orada zaten, ustaya giden araçlar iflah olmuyor. yetkili servise götürün aracınızı, yakıt şikayetinde bulunun. kullanan benim, hergün köprü trafiğine giriyorum ve ortalama hızım şehiriçi ve dışı olarak 60km civarında. getz im olsa 1 litre daha az yaktırırım en az.
55 litre ile istanbul şehir içi sabah 13 akşam 13 km kullanıyorum yazılım var bir depo ile şehir içi 950 km yapıyorum GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sehir ici 800km yi gecemedim. Uzun yol 1150 gordu lamba yakmadan. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarım depo altına hiç inmedigim için bir depo ile ne gider bilmiyorum.ama şuan 1350kg ile 5,8-6 arası şehir içi yakıtım. picanto ile 4.5-4.8lt idi aynı güzargahım.
bir kere tek başıma istanbul - altınoluk yaptım normalde 4 saatte gidilen yola 7 saatte gittim yavaş yavaş keyifle vardığımda çeyrek depo yakmıştım maşallah basarsam içiyor basmazsam kokluyor
aynen hiç kasmıyorum tonti tonti. eskiden gazlardım şimdi yolun keyfini sürüyorum.temmuz sonu izmire gidicem bakalım ne sonuçlar çıkıcak