Merhaba,2006 dizel Getz aracıma 100 tl yakıt alıyorum .göstergede misal olarak söylüyorum 300 km gider yazıyor.daha sonra yine 100 TL yakıt alıyorum 240 km diyor.Ve içindeki yakıtla kalan mesafe içinde aynı durum söz konusu. Bu bir sıkıntı midir? neyden dolayı olur.Bu arada yakıtı hep opetten alıyorum .
Daha önce konuştuk forumda. Yol bilgisayarı öğrenme verilerini sıfırlamak için akünün negatif kutup başını söküp bir süre bekletmeniz lazım. Daha sonra kullanım alışkanlığınıza göre daha doğru tahminler yapar hale gelecektir. Not: Trip tuşu ile tüketim ortalaması bilgisini sıfırlamanız yeterli değildir. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu akünün kutup başını çıkartma olayı belki dediğiniz gibi bir reset işi yapıyordur ama başta akü değişimi olmak üzere , aracı asla güç bağlantısından ayırmayın , beyin zarar görür diyorlar , yani benim araç kaskodan yapılırken akü park halinde boşalmış , elektrikçi geldi başka bir aküyü takarken benim aküyü ayırıp götürdü 24 saat şarjda kaldı , takarken de aynı yolu izledi. Yani kutup başını çıkartmanın mahsuru yok mu size göre tavsiye ediyorsunuz ? Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi
Abi merhaba, Ben getz"de defalarca denemiştim problem olmadı ve olacağını da düşünmüyorum açıkçası. Ancak akü değişen yerler teyp kodu vs ıvır zıvır şikayetleri dinlememek için takviye yapıp öyle akü değişiyorlar. Müşterinin herhangi bir kişisel verisi sıfırlanmadığı kafaları rahat oluyor. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi