Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yakıt depolarımız

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda engin_er tarafından 14 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkaaşlar eralarımızın yakıt depolarının teknik verilerde 45 litre olduğu yazılı ancak az önce başka bir forumda bir arkadaşımız yeni erayı aldığını ve hemen deposunu fullediğini yazmış ve 49 litreden az biraz fala yakıt aldı demiş.

böyle olunca bizim depolar 45 litrelikmi yoksa 50 litrelikmi diye sormadan edemiyor insan.

acab sıfır era alıpta deposunu fulleyen arkadaşlar
    sizler boş depoya kaç litre yakıt aldınız.

(sıfır aracın deposunda 1-2 litre benzin olduğunu düşünürsek)

2. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    depoyu fullerken tık dedimi doldurmaya boğaza kadar devam ederseniz 4-5 lt civarı daha alıyor biraz önce doldurdum depoyu yine 56tl de depo tık dedi fakat 75 tl lik benzin aldım mesela....

3. a.sabri

a.sabri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arbayı alıp ilk doldurduğumda yaklaşık 48 litre almıştı.

4. hamitkaplan

hamitkaplan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Genelde tabancanın attığı yerde pompacı bırakırdı. birgün devam etti. dediğin gibi 25-30tl lik aldı. depo göstergesi de 120-150km kadar gittiğim halde hiç yerinden oynamadı.
    bunun bir zararı olurmu? attığı yerde bırakmak mı gerekir. Benzin buharı sıkışır patlar filan. böyle bir risk varmı?

5. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    bizim araçlarımızda bir sorun olacağını zannetmiyorum.... eskiden bende lada samara vardı... birgün şehirlerarası yolda depoyu fulledim tabanca attıktan sonra pompacı doldurmaya devam etti... boğaza kadar doldurduktan sonra pompayı çekmesiyle biz kapağı kapatamadan depo taşmaya başladı yaklaşık 2-3 litre kadar benzin dışarıya aktı bezle falan depo girişine bastırdık ama banamısın demedi... hava yapmıştı sanırım...onun için o günden sonra ben hiçbir zaman silme doldurmam depoyu... pompa attımı tamamdır... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

6. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Az önce aracımı teslim aldım. ibre 31 km. idi. depoyu fullediğimde 45,090 litre benzin aldı(164,58 TL) 30,700 Litre LPG aldı 57,41 TL.

7. gnchome

gnchome Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dün sabah lamba yanarken doldurdum depoyu, pompa tabancası 125 tlde attı fakat 130 tl ye kadar doldurdu pompacı.
    Opet 3,66 tl/litre...

Bu Sayfayı Paylaş