Arkadaslar kolay gelsin 98 1.3 lx hyundai m var 100000 km de hangi marka yag onerirsiniz kullanlanlardan yorum alabilirmiyim aklimda castrol magnetic 10w40 var ama bazi arkadaslar mobil diyor kimi shell helix diyor ve bu markalar motor sesini cok etkiliyormu
Bütçenize hangisi uygunsa onu tercih edin. Öyle ahım şahım bir fark yok. Adı sanı belli olmayan yağlar hariç bilindik markaların hepsi iyi. Viskozite önemli olan. Mobil Castrol ve elf kullandım nedense Castrol çok sesli çalıştırdı motoru mobil çok iyi geldi elfle mobil hemen hemen aynı gibi mobil 120₺ 5 lt elf 85₺ 5 lt tercihim elf oldu
1.3 motorun performansı yağla eksilip artmaz bence. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim 1.3 motor a 10/40 mobil 1 yağ kullanabilirsin cok iyi olur mobil hem üretici hem doldurucj hem perakendedir castrol selena şu bu kafanı karıştırma mobil 10 40 al keyfine bak 55 lira dır fiyatı ankarada yaşıyorsan sanayide her yerde aynı fiyata bulursun
97 model 1.5 accent'e 0w40 ve 5w30 yağlar da denedim. hiç fark oluşmadı. hatta lifter sesi arttı ve çok yağ eksiltti. şimdi castrol magnatec 10w40'la devam ediyorum.