Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yağ Soğutucu(Radyatörü) Değiştiren Varmı?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda matematikci tarafından 3 Mart 2012 tarihinde açılan konu

1. matematikci

matematikci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Konuyu aradım lakin bulamadığım için yeni başlıkta açmayı ve bu parçayı değiştirenlerin olup olmadığını ayrıca bu arızanın belirtisi hakkında paylaşımda bulunmayı istedim. Aracımızın bakımlarını acizane ben takip etmekte, babam ile ortak kullanmaktayız. 2 Haftadır haftalık kontroller yapmay fırsatım olmuyordu.Tabi babamda bakma gereği duymuyor nasıl olsa olan bakıyor bir problem olsa söyler yaptırır diye düşünmüş.Neyse uzun lafın kısası sadede gelecek olursam: Aracımın yağın eksildiğini fark ettim.Garibime gitti ve 6,500 km oldu daha bakım yaptıralı? Radyatör suyu ve yedek depo katranlaşmış sıvı olmuş koyu renkli,halbuki 17.500 km önce sistemin antifirizini komple febi marka (alman malı vw un kullandığı organik kırmızı antifiriz ile) değiştirmiştim. Servis 1.500 Tl rakam çıkardı. Yağ soğutucu bozulduğu ve soğutucunun mote edildiği kütüğün yeni sisteme geçildiği için yeniden alınması gerektiğini sırf parçcanın 550 TL tuttuğunu söyledi.Sadece soğutucu olsa 250-TL iş bitecek parça olarak...Şimdi özel serviste ve takribi 650-700 liraya çıkacak bu akşama... Sizinde başınızdan geçtimi?Acaba neden olmuş olabilir.

Bu Sayfayı Paylaş