Arkadaşlar, benim aracın üst kapak contasından çok hafif bir yağ sızıntısı var.Yanlız sızıntı çok fazla değil.öyle yağda gözle görülür bir eksiltme yapmıyor.Fakat motoru kirletiyor.Bende bundan gıcık oluyorum.Acaba aşağıdaki ürünün faydası olur mu? http://www.hepsiburada.com/polly-ceram-motor-contasi-ve-yag-kacak-tamir-edici-400-ml/productDetails.aspx?categoryid=26005&productid=otsv1100400003496 Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu tip ürünlerin ters tepme olasılığı olabiliyor benim bi önceki aracımda radyatör deliği için kullanmıstım daha beter açma yapmıstı ama arkadaşımın yumurta kasa accent inde olumlu sonuç vermişti.
Üstten egzantrikli motorlarda doğal, pahalı bir şey değil, değiştirin gitsin, aynı şey Tempralar'da veV motorlarda da mevcut...
bende de aynı problem var 2008 haziran da yan sanayı jonta taktırdım. 1 sene sonra, yine sızdırma yapıyor. araştırdım dizel araç motoru daha fazla ısındığı için jontanın esnekliğini bozuyormuş, jonta değiştircem faakat bu sefer servisten orjinal alıcam sordum 30tl, yan sanayisi 15tl..
30 tl iyi...Tamam yarıyarıya fark ediyor.Ama bana ilerde sorun olacaksa 15tl fazla vermeyi önemsemem.Bence orjinal en iyisi...