Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yağ seçimi konusunda tavsiye bekliyorum..

'Getz Forum - Club' forumunda repsol tarafından 18 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. repsol

repsol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar aracımın yağını değiştiricem, 10-40 yağ kullanıcam ama hangi markayı kullayım diye kararsız kaldım.castrol magnetec diyorum ama kullandığı yağdan çok memnun olan arkadaşların tavsiyesini bekliyorum.. malum bazı yağlar aracın motor sesine bile etki ediyor...

şimdiden teşekkürler...

2. CASTROL DİESEL kullanın.. güzl yağ castrol gerci mobil1 de güzel ama pahalı sanırım..

3. Misafir

Misafir Guest

Ben uzun yıllardır Castrol kullanıyorum, denediğim diğer yağlardan pek memnun kalmadım...

4. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Castrol kullanıyorum ancak Mobil daha iyi.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. repsol

repsol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    teşekkürler abi, kullandığın ürün magnetec mi? ve 10 40 değil mi? gerçi biraz önce yağ kontrolü yaptım 9000 km oldu ama vizgozitesine baktım gayet iyiydi.en son serviste koymuşlardı yağı o yüzden ne koyduklarını bilmiyorum.aracım sessiz ama belki daha kaliteli yağ ile daha güzel sonuç alabilirim diye düşünüyorum.

6. repsol

repsol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    teşekkürler, peki mobil neden daha iyi, ne yönden daha üstün bilginiz varmı?

7. repsol

repsol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    güncel

8. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Castrol magnatec tek geçerim...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş