Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce Hyundai Accent otomatik 1.4 team araç aldım 1 aydır yağ kaçağı sorunu ile boğuşuyorum. Muhtemelen almadan öncede bu sıkıntısı vardı, tamirciye götürdüm silindir kapağı contası değişeceğini arabanı 1 gün orada kalması gerektiğini söyledi ve 1000 liraya yakın masraf çıkacağını söyledi, ben de başka bir tamirciye daha götürdüm o da üst kapak contasından sızdığını söyledi ve toplam 250 TL ye sorunu çözdüm diye düşünüyordum, daha sonra sızma devam etti bu kez de yeni bakım olmasına yağ filtresi değişmesine rağmen yağ filtresinin delindiğini ve sızmanın oradan kaynaklandığını söylediler ve ufak bir meblağ daha ödedim. Aradan 10 gün geçmedi ve sıkıntı devam etti tekrar aynı yere gittim ve üst kapağı çıkarıp silikonlayıp tekrar taktılar oh bu kez oldu dedim ama nerde 2 hafta sonra tekrar aynı sıkıntı hortladı, ne yapmalıyım gerçekten üst kapak contasından mı kaynaklı yoksa ilk götürdüğüm ustanın çok ayrıntılı incelemeden söylediği gibi silindir kapağı contasından mı acaba. Bu tür bir sıkıntıyla karşılaşan var mı.
Bilgi sahibi arkadaşlardan cevap bekliyorum. Çarşamba günü tekrar ustaya gittim silindir tapası değişti ve cuma günü kontrol için gittim yağ akıntısının devam ettiğini gördüm yere damlama yok ama sızıntı var, aynı kişi silindir kapağı contasından geldiğini ve karterinde cıvatalarının değişmesi gerektiğini söyledi 500 ile 1000 lira arasında tutacağını 1.5 gün kalması gerektiğini söyledi. Bu kez tanıdık vasıtasıyla başka bir ustaya gittim motoru yikattim tam nerden geldiğini anlamak için bugün tekrar gittim silindir kapağı, krank keçesinin değişmesi gerektiğini söyledi. (Benden önce ki karaktersiz buraları yapmıştır ama alalade tabii bizde alırken çok ayrıntılı batırmadık.) Motor indirmenin bana işçilik 1000 lira olacağını söyledi ayrıca malzeme alacağım minimum 1500 bulacak gibi. Sizce 1000 lira işçilik fazla mi emekten zarar edilmez derlerdi ama sanırım bu söz ustalara pek uğramayan bir söz.