Merhaba arkadaşlar, bu ay yağ markamı usta tavsiyesi ile değiştirdim. Wolver 5 30 koydurdum. Gerçekten aracın çekme gücü dahi iyileşti. Fakat dün bir sorun keşfettim. özellikle çamurluk üstleri aşırı ısınıyor. Pencereyi açtığımda resmen yüzüme ısısı vuruyor. Bu sorunu yıllardır ilk kez yaşıyorum. Sizce nedeni yağ değişimi olabilir mi?
Merhaba, hararet göstergeniz normal seviyede ise ve bir uyarı almıyorsanız sorun yoktur. Yağ olarak bilinenlerden şaşmayın. Motül, shell, mobil vb.
Arabanız ne ve kaç binde ? Yüz bini devirmiş bir araba için 5W30 ince gelebilir tabi. Ama ısınmanın yağla alakası olamaz. Hararet göstergeniz ne gösteriyor ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
112 binde aracım. Ben de ince gelebileceğini söylemiştim ama usta ısrar etti çok. tekrar shell helix 10 40 alıp değişim yaptırayım bari Hararet normal yükselme olmadı ama hissettiğim özellikle çamurluk üstlerinde bir ısınma var. Honda seat gibi araçların forumlarında sık karşılaştım durumla genelde yağ kaynaklı olduğunu söyleyenler olduğu için buna yordum. İzmir'in 45 derecesinde bile böyle ısınma olmadı çünkü. Yağ değişiminden sonra oldu
Bazı ustalar mülayim ve kendine güvenen müşterileri yönlendirmeyi severler , sözü edilen yağın tüketiminden pirim alıyor olabilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi