Herkese merhaba... 2.el hyundai elentra araç aldım. Yağ bakımı yaptırmak istiyorum, sizlerden motor yağı seçimimde yardım bekliyorum. Siz hangi markayı ve kaç numara yağı tercih ettiniz? Tam sentetik mi yarı sentetik mi?Servislerde hangi yağı koyuyorlar? Araç 15bin km.de lpgli.
5w-30 tam sentetic veya LPG varsa 5w-40 tam sentetik. Bende LPG olduğundan, 5w-40 Mobil Full sentetic kullanıyorum. Bu benim tavsiyem'dir, daha doğuru bilgi için kullanım kitabçına bakınız.
Mobil Süper 3000 X1 5W-40 4lt Benzinli Dizel LPG Motor Yağı http://www.hepsiburada.com/mobil-su...-benzinli-dizel-lpg-motor-yagi-p-OTYAGMBL0006 Bu mu oluyor bahsettiğiniz? 4 litre alsam yeterli oluyor mu 1 litre ek mi alayım?
Eger aracin garantisi devam ediyorsa bence serviste yaptirmaniz daha uygun olacaktir. Aksi taktirde motor garanti kapsami disinda kalabilir. LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ben onu kullanıyorum, hatta yakında sipariş verecem, benim arkadaşta toyota corolla var onada 5w-30 sipariş verecez (onda LPG yok) ve her zaman oldu gibi benim garajda periyodik bakımları yapacaz.