Merhaba, Amacımız xxxxxxx Ustanın isteği üzerine Online Teknik Destek hizmeti vermek. Aracınızın arızları ve sorunlarıyla ilgili tavsiye ve öneri alabilirsiniz. -Konuyu sabitleyip bize destek olursanız sevinirim.
2004 sonata v6 aracım var. aracımın çalışması için 5 saniye marşa basmam gerekiyor. benzin pompması değişti, lpg regüliatörü değişti fakat düzelmedi. aracı stop ettikten 15 dakika içinde çalıştıracağım zaman marşa basar basmaz alıyor. araç 1 saat kadar bekledikten sonra marşa 5 saniye basmam gerekiyor. sorun ne olabilir? teşekkürler...
merhaba, forumda özel servislere izin vermiyoruz. ilave olarak forumda çoğu hyundai özel servisinden teknik bilgi olarak fazlaca bilgili üye var, özetle böyle bir başlığa 10 yıldır hiç ihtiyaç olmadı. yinede teşekkür ederiz.
Araç lpgli ise enjektörlerden manıfolda gaz sızıyor olabilir. Gazi tamamen bitirip deneyebilirsiniz. ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevap biraz basitti. Sizin aracınız atmosferik motor, yani sanayi diliyle düz motor olduğu için güç arttırımı pek mantıklı ve verimli değil. Motorda güç arttırımını sağlayacak besleme yok çünkü. Yine de arttırmak isterseniz; - Yazılım ile; Aracınıza yazılım yapılarak motor gücünü arttırabilirsiniz, ama bu artış max. 8-10 beygir, belki daha az da olacaktır. Yazılıma vereceğiniz 700-800 TL, bazı yerlerde 1000 TL üzeri gibi bir ücrete bakarsak, mantıklı olmayacak. Üstelik yine size yetersiz gelecektir. - Dereceli Egzantrik ile; Dereceli Egzantrik uygulaması ile 10 beygirin üzerine çıkabilirsiniz, ama yine de koyduğunuz paraya göre değmeyecektir. 1- 300-400 Euro'ya egzantrik mili alacaksınız, sonrasında işçilik verip motorunuza taktıracaksınız. Sonrasında 700-800 TL verip yazılım ile destekleyeceksiniz. Rölanti de devir dalgalanması yaşanacak ve yakıt tüketiminiz artacak. - Turbo Projesi ile; bir usta bulacaksınız, ikna edeceksiniz. Sonrasında projesini çizdirip ustaya teslim edeceksiniz. Turbo ve intercooler ücreti ve yazılım ile destekleyeceksiniz. Sanayi Bakanlığı projeyi ister mi bilmiyorum. Maliyeti çok yüksek olur. Sorun çıkarma ihtimali de aynı şekilde. - Motorunu değiştirerek; projeyi hazırlayacaksınız, izinleri alacaksınız. Yeni veya çıkma bir motor bulacaksınız. Maliyeti şimdiden çok oldu. Devam etmeye gerek yok bence. En kolay işlem ise; daha güçlüsünü ve turbolusunu alın, güç arttırımı istediğinizde 1 saatlik işlem ile beygir arttırımı kolayca yapılır. Maliyeti min. 600, max. 1000 TL tutar. 20-30 beygir alabilirsiniz. Hem mevcut aracınızda güç arttırımı fren gibi ek modifiyeler yapmanıza sebebiyet verebilir. Bu da ek masraflar demek. G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben öyle yaptım mesela 97 beygir getz yetmiyordu gittim 182hp civic aldım biniyorum vallahi çok mutluyum, bundan sonraki hedefim 310hp lik type-r olur ne kadar kuvvetli araba o kadar sürüş keyfi benim için