merhaba arkadaslar fiorino aracıma mirkan kardeşimin tavsiyesini alarak xetec tm4501 duble din i bugun itibari ile taktırdım bayagıda güzel oldu resimleri de cekip paylasırım şimdi sunu merak ediyorum aracımda direksiyondan kumanda var bunu teybe baglamam için ne yapmam gerekli teybimde bunu destekliyo ama baglayan usta baglamak için aparat gerekiyor dedi bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirse makbule gececek
Abicim hayırlı olsun ... ses kalitesindeki fark nasıl ? ... direksiyon kumandası için ara kablo servisten alınabilir ...
fiatların direksiyon kumandası nasıl bilmiyorum. ama bizimkiler gibi içinde dirençlerle iletişim sağlıyorsa. direksiyon kumandasından çıkan uçları teype girmen gerekiyor ve teypten ayar yapmak gerekiyor. tabi teybin direksiyon kumandası için girişi nasıl onu da bilmiyorum. benimkinde direk 3 adet kablo vardı key + - şeklinde yazıyordu.
teşekkürler kardeşim cok saol iyi gayet iyi tmm pioneer baska ama okadarda önemli, deil ses kalitesi iyi navigasyon iyi begendim tekrar tesekkurler
bende bilemiyorum ustanın dedigi 200 tl civarında bi aparat var onu alacaksın dedi bende bosver dedim kaldı servise gittimde sorayım bakalım ne dicekler
işte o ses kalitesi farkı kaliteli hoparlörler koyunca daha farkedilir oluyor ... Güle güle kullan abi tekrardan ...
yok abicim bana yeter bu kadar iste geldigimde rahatsız edecem seni meraklanma öle kolay kurtulmak yok