Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Xeon Far

'Getz Forum - Club' forumunda orca2002 tarafından 21 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. orca2002

orca2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arakadaşlar bizim getzin farları bana çok zayıf geliyor acaba getz için tavsiye edebileceğiniz beyaz ışık veren xeon görünümlü far ampulu kullanan ve memnun kalan varmı sanırım bizim getzler 3 bacaklı H4 olsa gerekbenim incelemem sonucu OSRAM H4 COOL BLUE HYPER WHİTE 5000K / %10 FAZLA IŞIKpraktikerlerde 32 TL takmam konusunda ne dersiniz teşekkürler

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    forumda arama yaparsanız benzer konulara ulaşabilirsiniz. osramı arkadaşın 307 ye taktık ama memnun kalmadık. narvadan memnun olan arkadaşlar var forumda. tabi ki xenon ışığı vermez ama biraz daha iyi aydınlatabilir.

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
  4. omeraksa

omeraksa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Aynı ampülden getzime taktım ciddi bir görme problemi yaşamadım hatta uzzunları süper diyebilirim ama yeterlilik meselesi işte bana yeten başka birine yetmeyebilir ama kesinlikle performansı ciddiye alınmıycak bi ampul değil onu söleyim biraz daha canlı olsa xenon gibi duruyo(beyazlık açısından ) vasat h4 ler kadar aydınlatıyor hiç merak etme sonuçta 30 lira diyip aldım ve çıkarmadım kullanıyorum halen daha

Bu Sayfayı Paylaş