Yumurta kasa accent aracıma zenon far taktırmak istiyorum ama h1-h2-h3.. gibi türler var bizim araca uyumlu olan hangisidir acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Xenon biraz gösteriş işi . Piyasada bolca dandik mevcut gerçi 120 lirayada alsak aynı 200 lirayada alsak aynı . Mercek olmadıkdan sonra h4 xenon bişeye yaramıyor . Bende h4-3 xenon var uzun kısa . Farlar en aşşağıda kullanıyorum , orjinal farlarda aydınlatma yetersizdi şuan yüzde 50 daha iyi . Özellikle sellektör atmak keyifli şimşek çakıyor , gel gelelim mercek yok ama ampüller kapaklı olduğundan karşıdan göz almıyor . Yağmurda performansı düşüyor , sisli havalardada aynı şekilde
aracın xenon için tasarlanmış değil , haliyle insanların gozunu kor edip goruş elde etmek yerine elindekiyle en iyisini almaya çalışmak mantıklı geliyor bana zamanında bende getz de xenon kullandım sonradan farkettim yaptığım hatanın şuan bi polomda orjinal xenon var onun dışında i30 dahil bosch h90 plus kullanıyorum
ampul işi aklıma yattı http://urun.n11.com/ampul/photon-h4-diamond-vision-5000k-xenon-effect-P71800619 bu işimizi görürmü acaba?
marka hakkında bilgim yok , kullanıcı yorumlarına bakmak lazım http://www.oto-parca.net/H4-AMPUL-CIFTI-XENON-SILVER-SERISI,PR-866.html olabilir illa xenona benzesin diyorsan , ama iyi aydınlatan kuvvetli ampuller genelde sarı-beyaz yanar
Daha önce hiç kullanmadım ama forumdan her 3 kişiden 2 si osram Night breaker'ı öneriyor.Yakın zamanda ben de değiştirmeyi düşünüyorum ampülleri.
linkteki ampuller görünüm olarak beyaz ışık veriyor ama aydınlatması çok düşük, birkaç kez daha benzer konu açılmıştı orada da yazdım. yazlık olarak kullanılabilir, zaten ampul ömrü de çok kısa ancak bir yaz kullanırsın çabuk patlıyor. xenon konusunda aracında mercek olmadığı için tavsiye etmiyorum karşıdan gelen sürücüyü çok rahatsız ediyor. yeni nesil led ampuller var belki biraz daha kullanışlı olabilir tam bilgim yok. aracın aydınlatma performansı iyi olsun istiyorsan osram nightbreaker tarzında bir ampul tavsiye ederim. bir de Tekirdağ'ın neresindensin ?
beyaz mavi arası bi renk istiyodum aslında 8000 k oluyo onlarda genelde bu ampuller 4100-5000 k genelde sarıdan iyi aydınlatsın yeter benim için.Çerkezköy
Arkadaşlar 2005 elantra sahibiyim ve bende xenon far takmak istiyorum. Marka ve model konusunda yardımcı olursanız sevinirim, tabii birazda uygun olursa iyi olur.