Arkadaşlar 2000 model elantram var ve elimde de 4 tane Xenon far var onları sislere ve farlara takmayı düşünüyorum fakat herhangi bir problem çıkartırmı bilemiyorum hani arıza lambasını yakması gibi... kullanan arkadaşlar veya bu konuda bilgisiolan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum...
bi arkadaşımda makyajsız kasa 1996 model elentra da sorun çıkarmamıştı.. bunda da çıkarcağını sanmıyorum
valla abi su konuyu okuduysan maalesef ülkemizde herşey yasak ama...yasak olan bişey neden satılıyor bi de bunu sorgulamak lazım https://www.hyundaiclubtr.com/showt...te-yasak-olan-modifiyeler&p=536079#post536079
ben getze taktım 4aydır kullanıyorum bir sorun çıkarmadı arıza lambasıda yanmadı ama ben sadece fara taktırdım taktırmadan önce araştırdım xenonun her türlüsü yasak diyorlar bir iki kere polis çevirmesine takıldım ama polis xenon için bir şey demedi
bende 1 yıldır kullanıyorum durduran falan yok ama kelvin ni yüksek olanlar yani şu pembe yada mavi yananlar dikkat çekiyo.ideali 8000k
selam hakkı sadece şehir içerisinde kullanıyorsan taktır ama şehir dişın da asfalt siyah oldugundan artık zenonlar bir nişe yarımıyor ben blue da vardı hemde 500 tl ye taktırdım şimdi söktürdüm tavsiye etmem
senede 2 veya 3 kere şehirdışına çıkıyorum o çok önemli değil hani elimde duruyo para verip almayacağım için takıcam olmazsa sökerim