Arkadaşlar 2006 kasa getz kullanıyorum hoş gözükmesi açısından muayinesini yaptırınca gittim h4 dolphin marka bir takım 8000k xenon aldım fakan bir problem var zenonlardaki ışık titreme apıyor araç hareket halindeykende dururkende aynı problem oluyor. Ve ayrıca uzunlara aldığım zaman en ufak bir kasisten çukurdan geçeyim farlarım sanki sellektör yapıyormuş gibi yukarı aşşa hareket ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim...
ampulleri doğru taktığınıza eminmisiniz ? başka turlu oynama şansı yok yerine oturması gerek ve ayrıca tavsiyem xenon kullanmak yerine bosch 90 plus gibi bir ampul daha iyi olur xenon bir sure sonra on far camının bozulmasına sebeb oluyor sararıyor yani en azından bende oyle oldu soktum
zaten az kaldı bende sökücem abi yanlış anladın sanırım ampuller doğru bir şekilde yuvalarında ama ışık titriyor aldığım yere götürdüm taktırdığım elektrikçiye götürdüm adam başıma ilk defa geliyor dedi
Bu hafta sonu bende xenon taktırmayı düşünüyorum hatta ürünü aldım yeğen gelip takacak bana karışık geldi. Aldığım ürün http://www.hepsiburada.com/liste/uc...ls.aspx?productId=otm90b161&categoryId=271585 kalitesi nasıl sizce.?
Selamlar. Büyük ihtimal beyinden kaynaklı sorun. Beyini değiştir düzelir. Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Beyin alırkende ince olmasına dikkat et. Tavsiye
ampulu değiştirdim ampulden değil problemin xenonlarda olduğunu söylüyorum fakat aldığım yer problemin farklı yerde olduğunu söylüyor ozaman bul diyorum arızayı ben bulamam diyo
Ampule dokunmadan başka balast takacak görecek sorunu ... Yetkili servisin taktığı zenonda başıma 2 kez geldi 2 ncisinde taktığı günün akşamı hem bir kaç deneme sonrası yanmama hem de tek ampul değiştirmiş farklı tondaydı randuvu almadan ertesi gün kapısına dayandım!
şöyle söyliyeyim ilk başta bu durum oldu ama sadece sağ tarafta oldu bende önce beğinleri yer değiştirdim problem aynen devam ediyordu sonra ampulü soldan sağa aldım titreme sağda değil solda olmaya başladı anladımki sıkıntı ampulde gittim ampullerin yenisini aldım sıkıntı çözüldü ama yakın zamanda tekrar başladı titrmeye
2016 model i 20 aldım aracım 1 hafta sonra gelicek sipariş verildi xenon taktırmk istiyorum ampüller h kaç bi bilgisi olan varmı