4300, 6000, 8000, 10000 kelvin olan Xenon Far kitlerinden hangisini tavsiye edersiniz. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
4300 Xenon Trde Bulamazsınız.. 6000 K Güzel... En İyi Aydınlatmayı Kelvin Derecesi Düştükçe Sağlar Kelvin Derecesi Arrttıkça Renk Koyulaşır.. 4300 Beyazımsı Bir Renktir(Sarıya Dönük) 6000 K Beyaz Renktir..(Turkuaza Doğru)
Ben i30'umda Mtec 6000k kullanmıştım, tavsiye ederim. Değişimi resimlemiştim bu sayfada aşağılarda farkı görebilirsiniz. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=17710&KW=xenon&PN=2
kesinlikle 4150 veya 4300k en iyi performans.. 4300k tr de bulabilirsiniz gittigidiyoırda taratın rahat bulursunuz..
4300 K orjinal xenon kelvinidir... Fabrika çıkışı araçlara takılan tiptedir. Fiyatı diğerlerine göre pahalıdır ve her markada bulunmaz.. Phılıps ler çok kalitelidir ama biraz pahalıdır. Ancak , Getz farları mercekli olmadığı için takılan xenon far , ne kadar ayar yaparsan yap karşıdakinin gözlerini alır ve trafiği tehlikeye düşürür
zenon farda en iyi performansı mercekli farlarda alabilirsin. en azından başkasını rahatsız etmezsin. nekadar ayar yaptırırsan yaptır muhakkak karşıdan gelenlerden uyarı alacaksındır. illada takacam diyorsan 6000 k lar güzel.4300 lerde çok güzel fakat ampulun patlaması gibi sorunlar var.6000 k nın ampulunu bulursun ama 4300 k da problem yaşaman mümkün.bunlarıda düşün. biraz fazla ver Phılıps al derim..
arkadaşlar ben beyaz ışık istiyorum bende tavuk karası var.. o yazdıklarınızdan hangisi beyaz ışık.. zamanında arkadaşın arabasını gece kullanmıştım . mavi ışıktı 30 km kullandım akla karayı seçtim.. hangisi beyaz ışık bunların?
bildiğim kadarıyla 6000 k beyaz ışık veriyor. rakam arttıkça mavileşiyor. yani 8000 -10000 gibi olanlar maviye yakın ışık veriyor.
kamosonıc h4 uzun kısa 8000 k takmasıda dahıl 180 lıra taktırayımmı ne tavsıye edersınız karsıdakını cok rahatsız edermı