Merhaba arkadaşlar konuların birinde torpidonun yavaş açılması için ipli bir mekanizma olduğunu görmüştüm genelde polen filtresi değişiminde sökülüp tekrardan takilmadigi muhabetti vardı bugün torpidoyu söktüm fakat bulamadım acaba xd2 lerde yokmuydu benmi yanlış hatırlıyorum yada bulamadımmi? Eger varsa foto atabilirmisiniz?
Yavaş açılma değilde Kapağın pat diye düşmesini engelliyor. Sağ tarafta ucunda plastik bir parca vardır onu sağ taraftaki delikten içeri sokup takacaksınız ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Forumda konusu vardı ip diye geçiyordu bu ip ne işe yarar diye arayabilirsiniz GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arabaya hala bakamadım ama nederedeyse butun forumu aradım o konuyu yada mesajı bulamadım daha önce gördüm ama nerede??
O kauçuk kulaklar kapağı tutuyor, polen filtresi değişeceği zaman o kulakları çıkarıp kapağı komple aşağı alıyoruz Tapatalk
Sadece kapağın çok aşağı düşmemesi için takılmış bir ip. sağ tarafta polen filtresi değiştirirken çıkarıp torpido kapağını tamamen indiriyoruz. filtreyi taktıktan sonra ipi yerine takmayı unutmayınız.