Uzun zamandır sustalı anahtar yaptırmak istiyordum, fakat takıntılı olduğum için arabama uygun olan hiçbir sustalı anahtarı beğenmiyordum orijinal hyundai anahtarı istiyordum istediğim gibi bulamadığım için vazgeçtim, iki hafta önce uzaktan kumandamın işlemcisi bozuldu yeni kumanda alıp kodlanması gerekiyodu, aklımda sustalı anahtar yoktu araştırdım yeni kumandaya fahiş fiyatlar çektiler en son forumdan bildiğim istinye anahtar ile görüştüm ve bugün kumanda yaptırmaya gittim o ara sustalı modellerine baktım benim arabama uygun olanları beğenmedim yeni kasa elantranın anahtarını sordum murat abi olmaz dedi, sonra kırmadı beni yapmayı denedi çok uğraştı ama oldurdu, sonunda içime sinen ve tam olarak istediğim sustalı anahtarım oldu muradıma erdim Murat abi sağolsun çok ilgiliydi baya uğraştı bir ara olmayacak sandım ama murat abinin elinden kurtulmadı istinye anahtarı tavsiye ederim cidden işini kaliteli yapıyor.
Hayırlı uğurlu olsun. Size maliyeti ne kadar oldu? Bir de araç kontağı üzerinde foto çekip atmanız mümkün mü?
Çok güzel olmuş. Benim Elantra'ya da yaptırılmış sustalı anahtar ben almadan önce. Sanırım VW grubunun anahtarına monte edilmiş.
teşekkürler, maliyeti burada söylemem yanlış olur çünkü bu uygulamayı ilk defa bende denedi siz irtibata geçerek fiyat alırsanız çok daha sağlıklı olur. Fotografi aksam yukleyebilirim anca araba yanimda degil suanda teşekkür ederim köksal abi valla usta gibi ust öyle olmaz böyle olmaz diyip kesip atmayan nadir esnaflardan biri muhabbetide güzel orada durduğum 2-3 saatlik süre boyunca hiç canım sıkılmadı sıkılmaktan çok eğlendim açıkca söylemek gerekirse vw grubunun anahtarları bizimkilerden çok daha kaliteli arkadaşımda 2000 model passat var anahtarı hala taş gibi ne sustası nede tuşları bozulmuş bende ondan yaptıracaktım ama içim el vermedi orijinal takıntısı var bende
Kumandam bozuktu calismiyodu komple yeni kumanda ve anahtar yaptirdum GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi