merhaba arkadaşlar 2005 elantra ya cam rüzgarlığı alacağım fakat koca istanbul da bir çok yere sormama rağmen adam akıllı rüzgarlık bulamadım, 2 yerde denk geldi fakat plastiğ çok basit ve sanki geri dönüşüm malıyla yapılmış gibiydi, daha önce albea vardı gayet kalın güzel sert bir cam rüzgarlığı vardı, birisi dediki çok kullanılan modellerin rüzgarlığı sunplex diye bir marka kaliteli olarak üretiyormuş fakat elantra çok olmadığı için genelde çin malı olanlar getiriliyormuş ve kaliteli olmuyormuş. Sunplex veya kaliteli sağlam cam rüzgarlığı istanbulda nereden bulabilirim? internette sadece 2 yerde buldum fakat fotoğraf yollamıyorlar.
Hocam aksesuarcılar maalesef ülkemizde fazla seçenek sunmuyor ama yinede yurtdışı sitelere bakabilirsin, benim 2013 i20 var netten arabamın resminin yanına mügen 4 cam rüzgarlığı diye ilan vermiş aldım arabanın arka kapılar neyse de önler hiç tat vermedi derken kaportacı dedi , bunu böyle monte edersek dikiz aynasının yüzeyine basacak , ileride çıkaracak olursan sorun olur dedi , dedim öylece yapıştır , ama kullanırken üzerinden bir yaz geçti oldukça ince ve esnek hafif birşeydi , birgün arka camdakinin biri arabayı silerken tuz buz dağıldı ve sonuçta bayağı bir araştırdım ve Trabzon da bir yer varmış "zekplex" di galiba aradım adamlar gerçekten kaliteli ürün yapıyorlar , yurt dışına da gönderiyorlarmış ve yaptıkları ürünler genelinde lüx araçlar için ama Hyundaiden benim i20 içinde bir kalıpları varmış ve yapıp gönderdiler , ürün kendini belli ediyor bakınca , siz de bir bakınız oraya belki çeşidi çoğaltmışlardır. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.