Arakadaslar merhaba internette dolasırken gördüm, wire diye bir uygulama yapmışlar videoda i30'a yapmışlar çok hoşuma gitti bu uygulamayı Ankara'da yapan yer var mı acaba.
Merhaba; Ebay da wire led yada wire neon diye arat çıkar karşına, pahalı birşey değil. Neon şerit şeklinde 12v ile çalışan flexible esnek şeritler Misal; http://www.ebay.com/itm/Multicolor-...ration-/361163426686?var=&hash=item5417048b7e Türkiye de de var n11 gittigidiyor gibi yerlere arat. Neon şerit diye ama oralarda abartmışlar fiyatları 50-100 arası fiyatlar
tam adı EL wire olarak geçmekte bir çok alanda şıklık katmak için kullanılıyor şerit led lerden en büyük farkı asla gözünüzü almaz ve gözünüzü yormaz şerit led takarsanız yolda sorun olur bu EL wire olanlar yüksek kontrastlı Neon renkleri sunuyuor çokta şık durmakta 3 yıl önce karşıma çıkmıştı baya pahalıydı şimdilerde daha ulaşılabilir forumdan biri yapmıştı aracına böyle bi uygulama elinizden gelirse alabilrisiniz Türkiyede neon şerit diye bulablirsiniz veya google el wire diye arama yapınca satan yerler var ama yurt dışında daha ucuz Trone efsanesi diye bi film vardı aklıma geldi direk bu tarz aydınlatmayı evinizdeki mutfak yatak odası dolaplar filan buralarda kullanmakta gayet mantıklı ben araba sürerken ışık istemediğimden hiç yapmadım ama mavi rengi değilde Turuncu yada kırmızı olan daha loş ışık verir ve daha şık durur preminium BMW gibi maşallah