Evet vardı açıklık kaportacı da düzelttirdim de ama sanki biraz gene açık var belkide foto çekmeden önce açmıştım kaputu tam oturtamadım yine bi bakmam lazım
Teşekkürler.Bende arabayı alırken temiz olduğu için dikkatimi çekmişti ve seçenekler arasında en temiziydi. Teşekkürler. Orjinal sanırım... arabayı alırken bu vardı üstünde.Benimde en beğendiğim direksiyon modeli bu kasada
Aracımın orjinal lastiği 175x65x14 idi. Dün 195x55x15 çıkma çelik jant ve lastik taktırdım arka taraf sürtme yapıyor kasislerden geçince ses geliyor ama çamurluktan değil sanırım...? 185x55x15 ile değiştirtsem düzelir mi sürtme yapar mı onda da acil bilgilerinizi rica ediyorum...?
185 ve 195 tabana çıkınca sürtme yapar.. bunun için arka çamurluk içindeki kıvrımların içe doğru kıvrılması lazım.. benimde sürte yapıyordu arka çamurluklar.. gittim kaportacıya.. arka çamurluktaki 1 cm lik sacı içe doğru çekiçlettirdim.. çamurluğu da biraz dışa doğru açtırdım.. şimdi 185 te, 195 te sürtme yapmıyor
Teşekkürler yorum için. Bende düşündüm onu ama aracın orjinalliğini de bozmak istemedim açıkcası... Yanağı incelttim arkaya 195x50x15 taktım sürtmüyor şuan için birde bagajı doldurup denicem bakalım... Önde de 195x55x15 var önde sorun olmuyor zaten... Bir ara resimlerini de çekip paylaşırım.
en mantıklısı 185-55-15 takmak.. arkalara kamber ayarı da yaptırabilirsin.. arka lastikler içe doğru olcak yani
valal benim admirede arkada 195/55/15 vardı 3 kişi binince sürtme yapıyordu kardeşim ama onun haricinde sürtme yoktu, fakat yol tutuşu acaip süper olmuştu.190 ile viraja girerdim otobanda bir kere bile savurmadı. Zaten savursaydı şu anda yazamazdım buraya:RpS_lol:
Arka çamurluktaki 1 cm lik sacı içe doğru çekiçlettirdim ama arkaya birkaç kişi binince kasislerden geçince sürtüyor... Çamurluğu biraz da dışa doğru açtırmayı denicem... Yine de olmazsa artık 185x55x15'e döncez mecbur