zevk meselesi ama yorumlara değer veriyorsanız eğer..... bozmuş havayı itici geldi bana...:RpS_scared::RpS_scared:
Jantın tasarımı güzel ama rengi hoşuma gitmedi benim gerçi siz beğendiyseniz gerisi çokta önemli değil.
Daha güzel ve göze hitabedilmesi açısından basit ama güzel gösterek şeylerle daha harika bir hal alabilir. Plakaları direk kaportaya yapıştırıp, kapı, kapı çıtaları, plaka üstü de boyanırsa süper olur + çamurluktaki sinyalde beyaz ile değiştirilirse. Aynalar boyanmasada olur bence. Güle güle kullanın, maşallah.
Benim dusuncem beyazda sari jant pek olmamis. Ama bu sadece benim fikrim. Siz beyendiyseniz sorun yok... Bence daha ofsetli olaymis daha iyimis ;-) onun disinda birazda indirseniz cok daha yakisikli olacaktir... GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
çok güzel olmuş fakat nacizane fikrim biraz basmak lazım ve fosforlu yeşil brembo kaliper kapağı kendini gösterir
Teşekkürler yorum için... Plakaları en yakın zaman da çift taraflı bant+silikon ile yapıştırmayı düşünüyorum kaportaya plakalığı çıkartıp zaten aklımdaydı... Çıtalar için de kararsızım açıkcası o da aklımdaydı aynalar ile beraber ama bakalım duruma göre... Sinyal beyaz olması güzel fikir deneyeceğim.
Teşekkürler... Valla çıkma olduğu için arkadaştan aldım 15" bi kaç model vardı beyaz jant yanları kırmızı olan vardı bide bu model vardı bu bbs taktıramadım diye herhalde rengi ondan geldi daha gözüme güzel geldi bunu taktırdım açıkcası memnun da oldum taktırdıktan sonra... Hocam bunun bile offseti yetiyor bugün biri sıkıştırdı az da olsa kaldırıma sürttü hemen daha offsetli olsa çok sıkıntı olur gibime geliyor...
Siz beğendiyseniz güzeldir. Ama arkadaşlar kendi zevklerine göre yorum yapmışlar bende olsam sarı renk olmasın derdim. Güle güle kullanın herkesin zevki kendine
Teşekkürler... Hocam valla bagajı yükleyip de kullanmadım hiç korkuyorum açıkcası sürtücek diye bu haliyle birde basarsak daha sıkıntılı olur gibime geliyor.... Fosforlu yeşil brembo kaliper kapağı da görmek lazım link falan bulursan bakabiliriz
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/...gi-seti-4-lu-set-56141606#product-information veya http://www.proshoptuning.com/product.php?id_product=146 bu jantın içinde belli olmayabilir
hayırlı olsun güle güle kullanın. rengi dert etmeye gerek yok artık jantlar güzel bi şekilde boyanabiliyor. bi süre sonra sıkılırsanız beyaz boyatıp bide kırmızı şerit çekersiniz yanlarına oda güzel olur
Kesinlikle... Zaten bir tarafı arka ve ön paslanmıştı jantın iç kısmı görünüyordu dışardan görüntü kirliliği yapıyordu...