Arkadaşlar merhabalar, Dün yapmış olduğum wax ın ardından gece yağan yağmur sonrası resimler ektedir. Boncuk boncuk duran su taneleri mevcut. Meguiars NXT 2.0 sıvı wax kullanmıştım. Kazasız Belasız Sürüşler...
Yağmurda bile tertemiz dürüyor bende yapıcam bundan maşallah tertemiz dürüyor kazasız belasız kulanan Ultimate Liquid Wax alıcam gidip arabamın canı çekti :RpS_thumbup:
Sağolasın hocam ama artık kirlendi Bugün çamurlu sulara bata çıka ilerledik... ) Öncesinde kill uygulaması yaptım ama tam istediğim sonuca ulaşamadım... Erkan hocam senin tavsiye ettiğin ürün :RpS_thumbup: Teşekkür ederim... Tek başınıza yapacaksanız bayağı yorulacaksınız ben önce yıkadım, sonra kil uyguladım sonra wax derken çok yoruldum... Şimdi de yağmurlu sularda gezdim kirlendi. O kadar da uğraştım
Emeğinize sağlık iyi görünüyor.Havalar ısınınca haziran da benimkide istiyor.Her sene mayıs haziran gibi yaptırırım.(Ben 3M) kullanıyorum.
Köksal hocam aynı durumdan bende muzdaribim... Wax atınca araç süper oluyor... Muntazam bir parlaklık, üzeri son derece kaygan... Ancaaaakkk... Yağmur yağıyor... Boncuk boncuk oluyor... Herkesin aracından su akıp gidiyor, sabah bir bakıyorum milletin aracı kurumuş, benim araç üzerinde halen boncuklar var Sonra bu boncuklar bu şekilde kuruyunca ve uzun süre yıkamadığımda çok pis duruyor... Diğer araçlar yağmurda yıkanırken benimkisi sanki kirleniyor... 4-6 hafta da bir mutlaka cilamı atarım... Çözüm var mı acep buna ?
waxtan nanoya geçmek çare olabilir. ben de yakın zamanda başladım nano kullanmaya ama o kısmı daha tam gözlemleyemedim. yağmur tozlu yağdığı için istediğimiz neticeyi alamıyoruz aslında yoksa waxın bi günahı yok