Arkadaşlar google reklamından gördüm.Basınçlı su hortum ucuna takılıyormuş baya övmüşler...Bizim 3-5 liraya aldığımız hortum uçlarından bir farkı yoktur heralde...Akıl var mantık var komprosör gibi olmayacağını biliyoruz.. Kompresörlerde bile Su tesisatının kalın borularla döşenmiş olması gerekiyor,bunun randıman vereceğini şahsen zannetmiyorum,siz ne dersiniz? http://www.waterjetsatis.com/ 70 tl yazmışlar birde...
bunun benzerini bimden almıştım bahçe hortumu ile aynı sayılır basınçtan ziyade ileriye suyu dağıtmadan sulama yapabilirsin yani normal hortumun ucunu sıkmak gibi birşey
Yapabilir ama kompresörün vereceği basıncı veremez mantık şu 1 parmak borudan su gelecek sonra bunu 1/4" boruya alıyor sonrada daha ince bir delikten püskürtüyor sonuçta basınc kazanıyor ama dediğim gibi kompresörü tutmaz 70 lira verilirmi bence verilmez maliyeti etse etse 10 liradır onun kendimiz bile yaparız
Bahçe sulama su tabancalarının farklı bir versiyonu sanırım. Çeşme tazziki yüksek ise basınç artıyor. Boru yada serpme şeklinde atabiliyor. Açıkçası kaılıyorum, basınçlı makinenin yerini kesinlikle tutamaz. Eminönünde bahçe sulama su tabancaları 5 TL ye satılıyor valla.