Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

VW Makyajlı Scirocco

'Diğer Markalar' forumunda Emre tarafından 16 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Yenilikci bir tasarim olmamis ama goze hos geliyor. Ic tasarim iki renkli olsa siyah ve bej karisik daha guzel olurdu

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    vw iç ışıklandırmada eskiye dönüyor meşhur lacivert kırmızıya...

4. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    abi ne yeniliği yaa bakar mısın direksiyon polonun direksiyonu ile halen aynı... sadece kumanda sistemi eklenmiş...

Yinede VW ye bizim milletin ayrı bir sempatisi olduğu için satış rakamları gayet iyi olacaktır...

Askerde bir komutanımı ve üniversitedeli hocamı passat yolda bırakmasına rağmen halen passat hayranlıkları sürüyordu...
    Bomboş versiyonlarına o kadar para veren millet öpülmeye mahkum... 2. elleri bile çok değerli oluyor VW lerin ve açıkçası kıskanmıyor değilim. Gerçi suç bizde adam yeni aldığı 3-5 aylık Hyundai aracını 0 km sine göre 8-10 bin TL indirimli satarsa olacağı bu...

5. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Cuma günü bizim müdür yardımcısı 2001 model passat 1.9 tdi almış. 6 ileri vites. Aldım arabayı rampa, düz yol testi yaptım. Ancak hayallerim yıkıldı. O araçta sorun yoksa 2.5 tdi olsa performansı anca tadmin eder. Gitmiyordu araba. Ne getzimde ne bu c4 ümde performans sıkıntısı yaşamadım. Yakıt ortalaması 13.2 lt gösteriyordu. Hızıda 28 km. Yakmıyor mubarek içiyor.

6. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    insanların beklentiler farklı ama biz yıllardır ihtiyaçtan daha çok hava atmayı seven bir millet olduğumuz için bu hataları yapıyoruz...

Yıllardır biz değilmiyiz Alaman çukulatası ile övünen, yurtdışı malzemelerini böbürlene böbürlene anlatan. Bir tanıdığım araba alan bir dostuna yakınıyor... O paraya o araba alınır mı git passat al... Passata biniyor desinler...

Bak bak bak... passata biniyor denildiğinde bir tarafı zirve yapacak sanki.... işte sırf bu yüzden alınıyor...

Geçenlerde bir sitede B segmenti araçlarda 2. sırada polo yı göstermişler... Sözde uzman yazısında polonun eski tasarımı ve donanımsız olmasına rağmen 2. el piyasasının yüksekliği ve satış rakamlarından ötürü kıyaslamamızda 2. sıraya yer verdik yazıyor... Yuhh dedim... Sıralamaya ne kia rio ne i20 girebilmiş.... Kendi çaplarında fiesta,corsa,polo,clio,yaris ile yapmışlar :))

7. DoganCanDemir

DoganCanDemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Bence korkmuslar degisim yapmak icin ufak dokunuslar yapmislar modern gostermisler ama yinede para verip almam benim icin bos bir araba

HTC One cihazımdan gönderildi

8. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ne olursa olsun adamlar satıyorrr dsg side arıza çıkarsa elektronik aksamıda sorun çıkarsa adamlar ittirerek satıyolar hemde aylarca sırada bekleterek , altın gibi değerleniyo araba geçen sene 40 lira olan jettalar bu sene 45 lira al kenarda dursun değerlensin

9. DoganCanDemir

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Bizim ulkemizde vw aski var ama nedense ben hic sevmiyorum arac fiyatlari ucuz olsa mumkun degil binilcek arac degil bence

10. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    o kadarda değil ben araçlarını seviyorum fiyat politikasını sevmiyorum , binmeden önce bende sevmiyodum sanaldan okuğum kadarıyla dayımda 3 yıldır passat var çok durdu bizde kaliteli araba

11. DoganCanDemir

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Passat 2 bin motor olmazsa bence onada binmek istemem heybeti var o kadar vw nin tek arabasini begeniyorum cc fena

12. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Passat yerine siz ne alırdınız Elantra mı i40 mı ?

13. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Hiç düşünmedim. Onları alacak kadar param olmadığından ötürü. Ama hani param olsa araçların donanım özelliklerini karşılaştırarak alırım.

Ben ilk günde söyledim yine söylüyorum. Hyundai alırken çok önyargı ile aldım... Alınmaz Hyundai diyerek aldım ama şimdi her geçen gün beğenim artıyor ve şu ana kadar iyi ki Hyundai almışım diyorum... Punto düşünmüştüm F/P oranına göre fiyatını hak eden araç değildi ki hem GP si hem EVO su üretimden kalktı/kalkıyor, Jazz düşündüm üretimden kalktı, Corsa düşündüm iç mekan beni hayal kırıklığına uğrattı, Fiesta desen 4 kapı ama 2 kişilik dar bir araç, Yaris için gittim ilgi alaka göremedim... Aveo da iç mekan öldürdü beni ki AB pazarından çekilmesi ki iyiki almamışım...Polo düşündüm... Boş donanıma tonla para istedi... Neticede belkide 10 kez girip çıktığım Hyundai Bayiisinden bu aracı aldım... 2010 yılında param yetişseydi Getz alacaktım ama olmadı kısmet i20 için miş...

Sonrası... Sonrası önümde viraja alamayan 307, AB pazarından çekilen Chevrolet, İstikrar tutturamayan Fiat modellerini üretimden kalkması, Jazz ın üretimine son verilmesi gibi etmenlerden ötürü doğru bir karar verdiğimi anladım... F/P açısından benim için en bol donanım en ekonomik ve kapımın dibindeki servisin olması benim için avantajlı olduğunu düşündüm... Sonra internet araç satışlarında i20 nin satılmadığını demekki insanların memnun kaldığından ötürü satmak istemediğini yorumlayarak i20 aldım... İç mekan ferahlığı, ABS, hava yastığı, Klima, Geniş bagaj ve iç hacim, ekonomik yakıt tüketimi aradıklarım bunlardı...

Herneyse Hyundai seçmemdeki sebepler bunlardı...

Gelelim sorunuza... Eğer maddi imkanım olsa yine aynı kriterleri karşılaştırır sonrasında karar verirdim... Kimse babamın oğlu değil neden daha fazla ödeme yapayım ki ? Para kolay kazanılmıyor bizler için...

Elentra yerine i40 daha uygun gibi... Ama dediğim gibi özelliklerine bakmak gerekiyor... Passatın bir modeline binmiştim... Sanki motor kucağımda çalışıyor lastik üzerimde hareket ediyordu... Çok şaşırmıştım... İnsanların öve öve bitiremediği araba bu mu diye... Bir günde poloyo bindim... Arka koltuğa binmez olaydım... Sanki taburenin üzerinde kamyon kasasında gidiyorum... Her çukura girişte organlarım yer değiştiriyordu...

Şu anda biraz daha iyi imkanım olsa i30 ki hele birde CRDi ise tadından yenmeyen bir aracım olurdu...

14. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Bende onu diyorum iste :) benim mesaji hizlica okumussun sanirim. Yenilikci bir tasarim olmamis :)

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

15. ali deniz

ali deniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    ali deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    birçok şeyde olduğu gibi araçların da sıfır ve 2. el fiyatları arz-talep dengesine göre oluşur yoksa sen arabana çok para isteyince değerli az para isteyince değersiz olmaz. piyasada binlerce alıcı ve satıcı vardır ve fiyatlar bunların arz ve talebinin ortalaması olarak oluşurlar..

ayrıca passatın hangi modelini kullandınız bilmem ama ben 2010 model tsi 122 ps ile antalya'ya gittim. hem arka koltukta oturdum hem de test etme şansım oldu ve harika bir araba diye düşünüyorum. konforu, yol tutuşu ve motor performansı gayet iyi..

16. Sekoc

Sekoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    492
    Ad Soyad:
    Emrah Topçuoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    eee bu ötekinin aynısı gibi :)

17. cafer2462

cafer2462 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Cafer Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yine garibanları borca sokup aldırcaklar şu arabaları sonrası? hayal kırıklığı.

18. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    bi ara kredi çekip scirocco veya rcz almayı düşündüm ama sonra kendimi sıkıntıya sokmak istemedim.rcz dış görünüm açısından güzel ama sciroccoda iç tasarım olarak rczye bin basıyo :)

19. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    sezops orda kinaye vardı aslında :) neyse boşver... Ali abinin dediği gibi herşey arz talep meselesi... piyasada vakti zamanında oluşmuş algı değişmiyor... burada zaten vw nin değil vw distr. uyguladığı satış politikası sayesinde bu konuma geliyor. ayrıca devlet diyorki vw gel Tr de fabrika kur yıllardır en çok senin aracın satılıyor. vw burnundan kıl aldırmıyor...

20. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    vw nin hyundaiden tek farkı donanım. kullanış olarak hyundai daha rahat. ama vw de daha güvende hissediyor insan giderken

Galaxy ace den gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş