Aracım bu ışıkları yakmaya başladı , çoğunlukla shell den mazot alırım gene shellden mazot aldım ve bir kaç km sonra videodaki ışıkları yakmaya başladı sizce ışıkların yanmasının sebebi nedir? Kılavuzdan baktım yanıp sönen Işık motor kumandası arızası diğer yanan Işık ise katalitik konvertör Arızalı diyor Bir kaç yere baktım pis yakıttan olabileceği hakkında söylentiler var Carbon clean yapıldığı taktirde geçer diyenler var sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Emre bu yakıt sistemi ile ilgili herhalde , benim connecte on ısıtma yanıp sondugunde enjektorler iyi basamıyor oluyor. Araç tekliyor ve arkadan beyaz dumanı basıyor. Diger ısık genel arıza ısıgı , on isitma yanip sondugu icin ariza kaydi almis
kızdırma bujisi uyarısı. yanıp sönmesi bazen egt sensörü yüzünden de olabiliyor tdi'lerde. 100.000'e yaklaşıyor, alış artık
Cok net soyluyorum yakit. Baska birsey degil. Yakit sulu olabilir aracta yuke bindirdikce bir titreme var mi? GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende henüz tekleme falan olmadı ama birazdan yola çıkıcam ak koyun kara koyun belli olacak Sent from my iPhone using Tapatalk
Bayram yolculuguna mı cikiyorsun. Yolunuz açık olsun. VW polo tdi da yasamistim benzer sorunu o lamba yakmamisti ancak acayip titreme yapmıştı. Dinlenmemis yakita denk gelmistik. Buradan arkadaslara uyari olsun bayram zamani bolu gerede taraflarindaki shell acayip kalabalik olur. O gibi durumlarda daha az kalabalik istasyonu tercih edin. Yoksa yolculuk kabusa donebilir. Eger yakit ile ilgili sorun yasiyorsaniz Mumkunse depoyu bosalttirin degilse dusuk hiz dusuk devirde yakiti bitirmeye calisin. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100.000 km yi daha çok deviririm Serdar abi bir şey olmaz gibime geliyor Sent from my iPhone using Tapatalk
Motorda bir soket gevşemiş artık ne soketiyse bu ışıkları yaktırmış bende vw elektronikçisinde ışığı söndürttüm sorun halloldu Sent from my iPhone using Tapatalk
Serdar abi sence Carbon clean falan yaptırmalımıyım benim usta hiç elleme dedi ama neye göre dedi bunu bilmiyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
okuttum Serdar abi , soketi yerine geri takıp arıza ışığını söndürdüler , ışık soketin çıkmasından dolayı kaynaklanmış oda başka bir ustanın hatası dün panjuru sökerken oralarda bir kaç şeyi sökmüş takmayı unutmuş