Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

volvo S 40 hakkında

'Sohbet' forumunda Atilla Altınay tarafından 4 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. Atilla Altınay

Atilla Altınay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Arkadaşlar Accent,imi sattım.Yeni araç için arayıştayım.volvo S40 - S60 bu araçlar hakkında bilgisi,tecrübesi olan varmı.Artıları-eksileri paylaşırmısınız.

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    s60 mükemmel bir araç, ancak her modeli çok yakıyor ayrıca yedek parçası mercedes kadar pahalı.
    volvo s60 ile 200 km hızla çok rahat ve güvenli bir şekilde gidebilirsiniz, çok rahat bir araç. içi çok sessiz. iç mekanda malzeme kalitesi de iyi. opel ve vw gibi çabuk eskimiyor.

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sıfırmı Düşünüyorsunuz ?

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    s40 ım vardı bir ara güzel araçdır 1.6 sı alınmaz hem kasayı kaldırmıyor hemde donanım olarak çok zayıf en makbülü o kasalar içinde 2.0t ve 1.9t4 dür..

s60 gelince yiğenimde vardı bir ara güzel araba 2005 üstünü alın makyaj yedikden sonrasını ondan öncekilerde elektrik sorunları bolcana var.. yakışı fazladır biraz ama bunu alıcak adamında yakıt derdi en son derdi olması gerekir zira o aracın en ufak bir bakımı 700-800 tl den aşağı çıkmıyor..

yiğen en son bakımda 1200 tl ye yakın bir para vermişdi servis özel servisdi birde resmi servis değildi.. parçacı doğal olarak pahalı söylemeye bile gerek yok.. bir arıza çıkarırsa evlere şenlik masraf açar.

bu arabalar ucuz diye çok cezbedici dursada masraflarının altından kalkmak için hali vakdinizin maddi durumunuzun yerinde olması iyi olur yoksa zorlana bilinir..

5. Atilla Altınay

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    2005-2006 model düşünüyorum.araç hakkında pek bilgim yok,30-32000 tl bütçem var.bir arkadaşım tavsiye etti.fikir almak istiyorum. tavsiye edermisiniz.

6. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bence şehiriçi kullanımınız fazla ise hiç bulaşmayın. Ama uzun yolda kullanacaksanız ve alıp 5-6 sene binerim diyorsanız alın.

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Araba olarak nasıl bilmiyorum, tank olarak kullanılıyor o araçlar bildiğim kadarıyla :) İkisinin de ortak problemleri yakıtları fazladır, yedek parçası pahalıdır ( ama 1 kere yaptırırsınız ve biter, sorun çıkarmaz ) ve arka koltukları gerçekten çok dardır. 2. el piyasaları da oldukça yavaştır. S40 bakın ama 32.000 liraya alacağınız S60dan hayır gelmez.
    Elinizdeki paraya ilk kasa değil makyaj öncesi son kasa bakılabilir, pişman etmez.

8. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kaporta ve şasi olarak sağlam araçlardır.

9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,023
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben sonata'dan önce epeyce araştırdım, yedek parçaları uçuk fiyatlarda s60'ın. Araştırmanızı tavsiye ederim, donanım olarakta emsallerine göre zayıf, saab daha dolu. Tabii saab'ında parça fiyatları uçuk, 1800 tl sadece tek farının fiyatı, kasko bedelleri çok yüksek olduğundan kaskosuda sıkıntı.

10. mstyuksel

mstyuksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    acıkcası bence dedigin tutarlarda Toyota corolla d4d dizel düşünebilirsin yüksek model de olur yakıtı az saglam ve sorunsuz olur

11. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Corolla dizellerin yakıtı hiç de az değil. Kocaman kasaya 1.4 dizel motor, 90 hp güç. Motor o kasayı kaldırayım derken oldukça fazla yakıt harcıyor.

12. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Volvo Benim Fikrim
    Bakım Masrafları + Yetkili Servis + Parça Fiyatları Bu Yüzden Ben Almamıştım

13. flipper

flipper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bir zamanlar bende volvolarla ilgilenmiştim yaptığım araştırmada volvolcular bana 2005 ve sonrası s40 dizel almamı önerdiler, benzinlilerin torku az olduğundan kasa ağır geldiği için fazla benzin sarfiyatına sebep oluyormuş, dizel s40sanırım d segmenti, bir diğer özelliğide b segmentindeki bir diğer araç dizel !!! FRANSIZ BOYKOTU !!! kadar düşük yakıt tüketimidir. Ama volvo arabaların kralıdır, güvenlik opsiyonel değildir standarttır sadece bu zihniyete bile bu araba alınabilir,youtube'da volvo araçla yapılan kazaları izlemenizi tavsiye ederim. Volvo'nun bakımları çok önemli ve hassas ve pahalı, bu yüzden aynı motoru kullanan ford focus'u da düşünebilirsiniz.

14. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    S60 S40 a göre çok daha iyi ve konforludur hatta R serisini alırsanız uçarsınız ama dedikleri gibi parça fiyatları oldukça fazla.Birde 2000 modele kadar düşünürseniz S70 T5 hem fiyat olarak ucuz donanımları da gayet iyi yine de son tercih sizin.

15. PoyrazEfe

PoyrazEfe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle düşünmeden bir S40 alabilirsiniz ve değer bu arabaya.

Bir yakınımda var 2000 modeli;

- Ses yalıtımı harika denilecek düzeyde iyi

- Yol tutuşu harika ötesi

- Kolay kolay arıza çıkarmıyor

- İyi bir özel servis bulursan ki büyükşehirlerde bulmak kolay. Fazla üzmez yani şöyle deyim bu arabaya değer.

Olumsuz yönleri

- 1.6 alma (Hız çekiş bazıları pek umursamaz eğer öyleyse alabilirsin)

- Yakıt biraz fazla Accent'e göre ama bu arabaya değer, oturaklı bir araba.

Bu arada acele etme temizini bulman kolay olur Volvo nun.

Maddi imkanı olana güzel araba.

16. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    alakası yok abım kullanıyor gayet memnun karısık kullanımda 22 krş yakıyor yolda uzamasıda cok ıyı ayrıca chıple 120 bg e kadar cıkartılabılıyor, bu ay chıplıycez bızde

17. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Bende katılıyorum. Sürüş keyfi bana çok güzel geldi. 100 km/5.2 lt şehiriçi gibi bir değere sahip şu anda. 4800 km de . İlerleyen km lerde sanırım 4.8 e düşer. Çok şaşırmıştım ama çok az yakıyor.

18. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bir arkadaş volvo s40 ın 2005 sonrası alınır demiş önceside alınır bende 1.9t4 vardı full +full dü 220 beygirdi ki o araca ağır bir modifiye yapmadan 260 beygire kadar çıkıyor..

bu tip arabalarda s40 olsun s60 olsun yakıtı dert etmek bana garip geliyor.. bu araçlar yakar yakmak için yapılan araçlar ama o yakışın karşılığınıda lüks konfor sağlamlık performans olarak verir..

19. flipper

flipper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2005 ve sonrası önerilmesinin sebebi makyajlı kasa olduğu içindir, birde sessizlik, vs gibi özellikler sadece volvo'ya özgülenemez bunu o aracın segmenti belirler, genelde b-c segmentinden bir araçla d segmentinden bir araç kıyaslandığında fark segment farkıdır c segmenti araç kullanan birine d segmentindeki herhangi bir araççok farklı çok kaliteliymiş gibi gelebilir öyledir deoysa bu tüm d segmentindeki diğer araçlar içinde geçerlidir. Yani araç alırken araçların segmentini ve ihtiyaçlarınızı örtüştürün, aksi halde gereksiz maliyete sebep olur, ama zevktir ekonomi önemli değildir o durumda söylenecek bir şey yok tabiki.
    Düzenleyen : flipper

20. Atilla Altınay

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.bu güne kadar clio,palio,accent kullandım.hyundaiden çok fazla memnundum,üst segment bir araç düşündüm ama yakıt,yedek parça,bakım masraflarıda çok önemli.şimdilik arayışa devam.

Bu Sayfayı Paylaş