Arkadaşlar aldığım araçta voltran marka sıralı sistem var bazıalrı sıcak bakmadı voltran galericilerin idareten taktığı 600 700 liralık marka düzün tutmaz diye acaba doğruluğu varmıdır
Voltran nasıldır bilmiyorum ama düzgün montaj yapılmışsa sorun çıkacağını sanmam. Şu anda herhangi bir sorun var mı?
Daha tam blmiyorum abi satışı almadım yarın alacağım araç bende değil daha birde benim düşüncem perşembe yola çıkacağım KONYA KOCAELİ GEBZE İSTANBUL BURSA ANKARA yolda sıkıntı çıkarırmı diye düşünüyodum
sıkıntı olup olmayacağını önceden bilmek zor. sıkıntı olursa benzinle devam edebilirsin. ya da gittiğin yerde lpg ustaları vardır baktırabilirsin.
Sıkıntı verdiğinde direk kit değiştirmeye gerek yok. Tamir yoluna gidilir, eğer parça bulmada sorun çıkar ya da yeni kitin parası kadar masraf açarsa o zaman kiti değiştirmeyi düşünün. Bu kit kötüymüş işe yaramazmış diye düşünüp en ufak bir sorunda kiti değiştirmeye kalkmayın. Forumun büyük çoğunluğu atiker kullanıyor. Brc kullananların sayısı da bir hayli fazla. Montaj kaynaklı sorun yoksa her 2 kitin de kullanıcıları memnun
Voltran marka piyasanın en adi markaların dan birisidir. Şu anda bayiliğide yok. Önceki arabamda voltran takılıydı. Garantisi olduğu halde kapandı diye arızasına garanti kapsamında bakmadılar.
Herkese selamlar.Değerli arkadaşlar,bende voltran kullanıyorum hemde tam 65 000 km dir.ustalık iyi olduktan sonra sıkıntı çıkarmıyor.bence markadan daha önemlisi ustalık.65 000 km de bir iki defa sıkıntı tı oldu ama onlarda basit ve kolayca halledildi.kafaya takmaya lüzum yok. Hayırlı yolculuklar.:RpS_rolleyes:
Bana tavsiye diyecek olursanız ya BRC derim yada Tartarini derim ikisinide kullandım ikisindede sorun çıkarmadı. Ben Gasitaly kullanıyorum küçük tüp hiç bir sorun yapmadı tavsiye edebilirim 1.000 taktırdım 45 lik tüpten.
şimdiye kadarki bütün araçlarımızda lovato kullandık hiçbir sıkıntı yaşamadık ancak bence marka yerine önce bir ustasını bulmak daha önemli sonuçta acemi biri atiker takmış brc takmış voltrandan ne farkı kalırki....
Kardeşim sen kaç yıldır araba kullanıyorsun.Yaş 15 ya.O açıdan sordum? Yorumlarına bakılırsa doğar doğmaz araba kullanmaya başlamışsın gibi bir fikre kapıldım
Arkadaşım bende de voltran vardı.Voltranın sıralısı pek randımanlı değil.Ben söktürüp atiker safe fast taktırdım ve sorduğum lpgciler voltran sıralı beş para etmez diyorlar.Çünkü bir türlü ayar tutmuyor.