Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Voltran Nozül çapı standartmış ? Olabilirmi ?

'LPG Sistemleri' forumunda why35 tarafından 9 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. why35

why35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar Merhaba ,
    Sabah çok zor çalışma ve hatta gaz verdiğimde boğulma sorunu bendede var.Gaza geçinceye kadar ilk çalıştığında 300-400 devir arası nerdeyse stop edicek halde , bazen ettiğide oluyor bekliyorum , taki gaza geçinceye kadar , geçince toplarlanıyor.
    Bunun için uzman arkadaşların tavsiyelerine uyarak Regülatör Basıncını 1 Bar - Enjektör Nozül Çapınıda 1.5 yapmaya karar verdim.
    İzmir'deki Yetkili Voltran bayisini aradım , durumuda izah ettim , istediğim şeyi anlattım.
    Enjektör setini ve tamir takımını değiştirmemiz lazım dedi , 300Tl civarı bulacağını söyledi , Voltranda Nozüller standartmış değişmiyormuş , ancak yeni enjektör takarsan İtalyan vs. o zaman değiştirilebiliyormuş.
    Öylece kalakaldım telefonda.
    Bunu enjektör setini değiştirmeden yapmanın şansı yokmudur https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif.
    Varmıdır bu konunun ehli İzmir'de bir üstad.
    Sağolun arkadaşlar.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Evet voltran'ın enjektörleri nozulsuz. Bu durumda programdan ve regülatörden daha hassas ayar yapmak gerekir.

3. why35

why35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Desenize yandım bu kitle ben.
    İstanbul merkezi aradım , İzmir'de başka yere yönlendirdi olmadı ECU'yu İstanbul'a gönderin biz programlayıp tekrar gönderelim dedi.
    Çekceğimiz var bu kitle.

Bu Sayfayı Paylaş