Selamın aleyküm iyi forumlar arkadaşlar araca spor yay taktırmayı düşünüyorum ama kararsızım sizce hangisini takayım yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim zaman ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için. HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komfor filan iyimi herhangi bi sıkıntısı varmı HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orjinal amortisörü ile kullanıcaksan konforu orj.yaylardan daha iyi orj.yayları sanki inş.malzemelerinden üretilmiş gibi.
yay takmayı bukdar dert etme bütçe müsaitse çak 1 tane eibach keyfine bak ben eibach ve monroe kullanıyorum memnunum yükleme yapınca arkaya monroe ve yay gayet güzel taşıyor maysan mando olsaydı çökerdi ondan eminim ama çok zıplatıyor arkadakileri
Bütçede sıkıntı yok air yapıcam vazgeçirmeye çalışıyorlar HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde aklımda var air taktırmak ama araç yüklüyken körük patlaması olursa diye korkuyorum. Direk bir tarafa çöker araba.
3200 gibi bi fiyat çıktı sorun drğilde nr kadar yük taşıyorsunux arabaya 6 7 kişi binerseniz normal yaylarda patlar abi yükten kastın kaç kişi HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O halde dikkat edersen fazla sektirmezsen hız yapmazsan birşey olmaz bursada magic var ömür boyu garanti veriyo adam HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmkan varsa air yakışır araca sefaköy sanayi de Ramazan usta var... Spor yay takıcaksan kesinlikle Eibach Pro Kit