MERHABA ARKADAŞLAR AYIN 20. SİNDE ARACIMIN VİZESİ DOLUYOR VİZEYE GİRCEK ARABA NELER LAZIM. BİRDE İLK VERGİ VE 2 VERGİYİ ÖDEMEDİM SORUN OLURMU ÖDEYİPMİ GİTMEK LAZIM
Evrakları tam olarak bilmiyorum ama siz ayın 20sinde gideceğiniz için 2. vergiyi ödemenize gerek yok diye biliyorum çünkü 2. vergiyi ödemenin son günü 31 temmuz olduğu için.Ama 1. vergiyi ödemeniz gerekiyor. Düzenleyen : sarıaccent
ben daha yeni yaptırdım borcu yoktur yazısı zaten alamıyorsunuz bu yuzden borcu yoktur yazısına gerek yok : sıgortanız ıle ruhsatı göturun sadece bunun yanında extra olarak yangın tupunuz ilk yardım çantası ve reflektör olsun yangın tüpünüz araç şoförü koltuğu altında bulunmasına dikkar edin araçların park lambaları farları sinyaller ve silecek ile suyunun çalışmasını kontrol edin yeterli...
zaten onu yatırmadınız ise oradan yapılacak işlemlerde ekrana geliyor ve yatırmanız istenecek sizden ödemeniz gerekiyor ilk taksidi
bende trafik sigortasını bekliyorum yarın kaskoyla beraber haber vericekler bir an önce muayeneye gidip rahat rahat binmek lazım
Arkadaş bende yeni girdim vizeye;öncelikle İzmir'de randevusuz araç almıyorlar iki üç gün önceden internetten veya istasyondan randevu almalısın,randevu alırken vergi,trafik cezası,OGS,KGS borcun görünür varsa bunları ödemen lazım ikinci adım trafik sigortanı ve eksoz emisyon sürelerini kontrol et(eksoz süren geçmişse dışarıda veya istasyonda yaptırabilirsin 25._tl)ayrıca ruhsatında vize yapılacak yer olması gerekiyor sayfa doluysa şoförler derneğinden ek 1 belgesi temin et,arkadaşların dediği gibi ilk yardım ve yangın tüpünü unutma,son adım aracının genel kontrolunu yap,kolay gelsin.
ben salı günü yaptırdım vizeyi.. Önce LPG'Lİ olduğum için Sızdırmalık aldım 25 TL Far ayarını kontrol ettirdim 10 TL Randevusuz gittim tüv'e ve 3 saat bekledim.. Eksoz sayfamı bulamadım 25 TL..sayfa varsa 20 TL Ama sakın sanayilerdeki vize öncesi bakım yaygaralarına kanmayın..Farda yine hafif kusur çıktı.. motor yağ içindeydi..hafif kusur vermişler.. emniyet kemerleri-far ayarı-stepne-yangın söndürücü-ilk yardım çantası-reflektör.. baktıkları temelde bunlar sanırım.. Ben bide vize tarihini kaçırmıştım 175 TL gibi birşey tuttu tüv masrafım eksoz ile.. Düzenleyen : metege
Evet arkadaşlar var mı son zamanlarda aracını vizeye sokan? Ney ne kadar masraf tuttu paylaşalımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
randevuyla gittiğim için çok beklemedim,,sızdırmazlık 25 TL,10 TL EK1 belgesi,146TL muayene(10 günlük gecikmede var içerisinde),bu hafta içide treafikte ruhsatın bir yaprağı değişecek oda sanırım 56 TL falan.bu arada LPG ruhsata işleneceği için ruhsat değişiyor. ilk yardım çantası,yangın tüpü,refrektör,çekme halatı,stepne kontrolleri.bunun yanında silgeçler,fıskiye,emniyet kemeri,camların düğmelerine baktılar çok ilginçtir)