Motordan korkan biriyim fakat bi merakım var vites muhabeti nasıl oluyor diye biraz öğrendim ama bişeyi öğrenemedim mesela 3.viteste giderken aniden durduk ya 1.vitese geçirmek için tek tek soldaki demirden aşağiyamı basmak lazım yani 3-2-boş-1 mi yapıyoruz yoksa sert abanınca direk 1 e geçiyormu gerçekten çok merak ettim ya
Hayır tek tek iner tek tek çıkar motor vitesleri ve narindir abanmaya fazla gelmez GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende honda cbr250r kullandım ve kısa süreli cbr1000rr kullandım genelde hepsinde aynıdır 3 de giderken aşağı doğru çekersen pedalı 3-2-1 diye iner sen 1 den yukarı çekersen 2-3-4-5-6 diye gider ,boşa öyle geçmez boşa almak istiyorsan vites pedalını tam yukarı değilde yarım çekeçeksin sadece o zaman boşa geçer.
Her markanın ve her markanın olduğu gibi her motorsiklet tipinin vites geçişleri farklıdır sizin kullanacağınız motora göre değişiklilik gösterecektir
Bence araba kullanırkende direk vitesleri atlayarak düşürüp arttırmayın şanzımana zarar verirsiniz 1-2-3-4-5 5-4-3-2-1 şeklinde değiştirilmelidir iPod touch 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi