Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

vites topuzu

'Getz Forum - Club' forumunda vevis tarafından 25 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. vevis

vevis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar. 2006 son kasa getzimin deri vites topuzunun kenarısoyuldu. Ben de söktüm topuzunu ve kapağını tamamen derisini temizledim. Şimdi bem beyaz duruyor https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifAksesuarcılara gittim fakat mandallı olduğundan uymaz, randıman alamazsın gibi nedenlerle adamlar beni kibarca yolladılar. Sedef kaplama düşündüm. O da pek yakışmaz gibime geliyor. Başına böyle bir şey gelen varmı ve ne yapmamı önerirsiniz.

Direksiyonumda deri. O da yavaş yavaş soyulmaya başlamıştı ki kılıf koyarak zamanında tedbir almıştım. Yani direksiyonda da aynı problemi yaşayacağım kılıfı çıkarırsam.

Çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,976
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    soyduğun vites körüğü yerine takabileceğin deri ya da kaliteli suni deri körük takabilirsin bence. ya da orjinalini de alabilirsin.

4. vevis

vevis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    körük değil vites topuzun üstündeki deri kaplamayı soymuştum. serviste deri vitez topuzuna çok isterler diye orjinalini sormadım bile.

cevabınız için teşekkürler.

5. vevis

vevis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    koskoca gaziantepte bütün cumartesimi bunu yapabilecek bir döşemeci aramakla geçti. tam vazgeçmiştim ki kapatmak üzereyken buldum. ama pazartesine kaldı. 15 tl ye hallederiz dediler.

cevabınız için teşekkürler...

Bu Sayfayı Paylaş