Aracim daha 1 aylik olmadi fakat bu aralar trafikteyken birden vites kitleniyo araci stop ettirip vitesi degistirip gidebiliyorum diger turlu gecmiyo zar zor bosa aldigimdada sanki hala vitesteymis gibi hicbir vitese gecmiyo sizce sorun nedir haftaya servise gidicem
Birde bugun avm den cikarken park yerinden ayrilirken biri durdurup aracinizdan yag gibi bisi akmis yere dedi o an durup bakamadim da
650 km de sifir arac ve bu sorun direk servise goturun hatta servisi arayin cekici ile gelip alsinlar incelesinler... fabrikaya doblo almistik sifir 2. Ayda boyle bir sorun cikti komple yeni sanziman taktilar
İsin garibi surekli yapmamasi ne zaman nerde olucagi mechul bugun 2 kere yasadim sabah sikintisiz ise gittim
Hey dostum haklısın ama sonuçta mekanik bi şey bi belkide fabrikasyon çıkışlı hata vardır bilemezsin yine de benim ki tavsiye direk sonuç demedim
aracınız daha sıfır, birisi araçtan yağ gibi birşey akıyor dediğinde arabayı orada durdurmak daha iyi olurdu bence. böyle bir sorun da varken hele. belli ki bir sorun var, belki şanzıman belki debriyajın kendisi. aracı fazla kullanmadan derhal servisle iletişime geçin. ben sensör gibi bir arıza tahmin ediyorum, mekanik bir sıkıntı olsa sürekli yapar. i20lerde debriyaj sivici varsa belki o bozuktur.
muhtemelen yağ dediğiniz sıvı debriyaj merkezinden kaçırıyor oda hidrolik az olduğu için sistem hava yapıyor ve vites ayırmıyor 2 kere pompalayınca düzelir ama servise gidin acilen
Pompaladigimda duzelmiyo stop edip vitese alip calistiriabiliyorum diger turlu olmadi ne denediysem servise birakicam ilk firsatta boyle sorunlar yasamiyim diye 0 km almistim uzdu bu durum beni
debriyaj hidroliği olabilir aşağıya akan yağ debriyaj hidroliği olabilir, kaçak varsa debriyaj tam ayırmıyordur ve vites geçmez ilaveten debriyaj hidrolik yağını piston merkezlerinden birisi kaçırıyorsa ve debriyaj hidroliği ile fren hidroliği bazı hyundai modelleri gibi aynı rezervuar kabından tesisata ilave oluyorsa ileriki durumlarda frensizde kalabilirsiniz acilen yetkili servise gidip garantiden işlem yapılmasını söylemeniz gerekli.
Surekli olmamasida ilginc degilmi bugun yag gibiydi vites gecisleri genede goturcem ne zaman nerde yapxagi belli olmuyo
Debriyaj merkeziniz ya da baglanti noktalari yag kaciriyor. Bu kadar bariz bir hata ile surmeyin. Hem hidrolik yagi boyaya cok zararlidir. Aktigi yerde boyayi kaldirir. SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun bugun bulundu fabrikadan parca gelip degisicek debriyaj ust beyni bozulmus garanti kapsaminda degisicekler buda bi deneyim oldu bi nevi tesekkuler yorumlariniz icin
Araç garantili ise, SErvis Muhtemel sorunlar, Debriyaj üst merkez Alt Merkez Fren/Debriyaj hidroliği Şanzıman yağı ( düşük ihtimal)