Slm arkadaslar yumurta 99 ls kullanıyorum aksam isten geldim 1 saat sonra dısarı cıkim dedim ama aracımın vitese girmiyor sebebi ne ola bilir debriyaz balata diyorlar sitelerde arastırdım biraz ancak debriyaz balatamı 9 ay önce degistirmistim yardim ederseniz sevinirim
Araba çalışmıyorken vites değişiyorsa bilya eğer hiç değişmiyorsa baskı balata ayırmıyor olabilir diye tahmin ediyorum üstatlar daha iyi yardımcı olacaktır Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Havalar çok soğuk olduğunda şanzıman yağı pekmez gibi oluyor vites geçişlerinde vitesler geçiyor ama zor zahmet geçiyor bazen vitese takmak çok zor bir hal alabiliyor bu problem şanzıman yol yaparak ısınınca düzeliyor, eğer vites hiçbir şekilde geçmiyorsa debriyaj ayırmıyordur, vites halatı ayarı kaçmıştır, hidrolik debriyaj sisteminde yağ eksilmesi sonucu alt merkezdeki pistonun debriyaj çatalını itememesi gibi problemler olabilir Debriyaj ayırmadığı için vites geçmiyorsa motor stop haldeyken arabanın yükü vitese bindirilmemiş haldeyken yani vites boşta bırakılmışsa vitesler birine geçmese öbürüne geçer, ama motor çalışınca geçmez, debriyaj ayırmadığı için geçmiyorsa dişliler dönme momenti almış olan senkromeçin karşısındakini yakalayamaz. Vites halatı problemliyse vites kolunu itersiniz vitese geçmiş gibi gider yerine ama vites kolu vitese geçme kilidi hissi vermez sonuçta senkromeç itilmediği için vites geçmez, accent lerin hidrolik debriyajlı sistemlerinde sık ve kısa aralıklı debriyaj kullanımı hidrolik debriyaj ayırma mekanizmasındaki pedalın altındaki ve debriyaj çatalı üzerindeki debriyaj pistonlarından alt silindir merkezi yada üst silindir merkezini bozabilir bozulan piston hidrolik yağı kaçırırsa çatalı itemeyebilir sonuçta ise debriyaj ayırmadığı için vites geçmez.
Sabah kalktım ise gelmek icin tekrar bi deneyim dedim beyler vitese geciyor ama cok yavas gidiyor arac cekisten dusmus bu basil olur acaba
Hocam benim aracta kisin gelmesiyle sabah vitesler cok zor giriyodu baya zor bende elf 75 80 yag aldim goturdum ustanin birine icindeki yagi bosalttirdim yag bitikmis buarada yenisini doktu simdi kedisi geciyo GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İfsdeniz vitese gecmiyor. Sonra zaman gecince vitese zor geciyor ancak çok yavaş gidiyor. Yazılarınızdan anladığım. motor yüksek devir boşta dönüyor ama araç yavaş gidiyor ise; yumurtalarda Devriyaj merkezi hidroliktir. muhtemelen ayağı yada yukarı kaçıyor. Yani BOZUK dolayısı ile devriyaj tam basamıyor gibi görrünür. diğer ihtimal, debriyaj hava yaptı frenleride etkileye bilir Fren hidroliğini kontrol edin. (Fren hidroliği ile devriyaj hidroliği ortak kab yada ayrı kap kontrol edin) havasını aldırın düzelir. Yumurta kasa ve milenyumlar şanzıman yağını EPX 75w90 kullanır. piyasada bulmaz zor ve pahalıdır. çoğu usta basite kaçar ve EP80 kullanır. EP 80 de de shell elf castrol valvolin iyi markalardır. Tam kapasite 2 lt alır DEĞİŞİN.
Sorun cozuldu ilgineze tesekkur ederim dedigiz gibi sorun yag dan mis havasini aldi osta sorun cozuldu
Hava alınarak çözülmesine sevindim. Ama tekrar yapabilir. Bu merkez den kaynaklıdır. Merkezi değişmen gerekebilir. Arızayı izle
merhabalar. benimde su an aynı sorunum var 1998 1.5 gls aracım durup dururken akü ışığı yakmaya başladı. ardından kendiliğinden söndü. ertesi gün aracı çalıştırdığımda akü ışığı sürekli yanıyordu. haftasonu olduğu için haftaiçi baktıracaktım akşamında acil yola çıkmam gerekti. araçta elektrik aksamlar yavaşça kapandı ve istop etti. aracı bir kaç kez vurdurarak çalıştırdık ama tekrar istop etti. ertesi gün elektrikçi şarj dinamosunda alternatör ve diyotları elden geçirdi. araç çalıştı. ancak viteslere zor geçtiğini hissettim. ertesi gününde denemek için yola çıktım. bu sefer hiç geçmiyordu. araç çalışıyorken vitese geçmiyordu ama istop edince viteslere geçiyordu. birde araç duruyorken debriyaja basılı ve vitesteyken araç gitmeye çalışıyordu. zor bela kendimi 2. viteste eve getirdim. aracımdan çok memnundum ama morelimi bozdu . sizce sorun nerdedir?
aracı yaptırdım. sorun debriyaj alt merkezi eskidiği için debriyağ yağını kaçırmış ve sonunda yağ bitmiş. sonuç debriyaj alt merkezi değişti ve yağ eklendi. işçilik süresi yaklaşık 2 saat ve maliyet 100 tl
Arkadaşlar aynı sorun bende de var, çok büyük sıkıntı yaratmıyor ama normal değil bir sorun var. Bu sene uzun yola çıktık bir süre sonra vitesler geçerken takılarak geçmeye başladı yani önce biraz takılıyordu daha sonra hiç geçmemeye başladı. Daha sonra debriyaj hidroliğinin tamamen boşaldığını gördük. Babam hidrolik alıp eklemiş yavaş yavaş düzeldi ama hala eskisi kadar güzel geçmiyor, takılıyor geçerken. Konuda araç çalışmıyorken geçiyor mu geçmiyor mu muhabbeti olmuş. Benim aracımda da çalışmıyorken çok güzel geçiyor çalışırken arada zor geçiyor. Ben yaptırmayacaktım ama maliyeti düşük ise düzelttirebilirim bende de hava yapmış olma ihtimalı var mıdır? Bir de benim de frenlerim büyük ihtimal bitti ama bir arkadaş frenleride etkileyebilir demiş, sorunum bu olabilir mi? Fren normal sertliğindeylen birden yumuşadı ve yarıya kadar tutmamaya başladı. Aslında balataların değişim vakti de geldi, bugün kontrol ettim debriyaj ve fren hidroliği tam aıkıntı yok.
selamun aleykum abıler. 2000 model gls kullanıyorum. aynı sorun bende de var vitesler tam geçmiyor sanayiye götürdüm vites tellerini değiştirdik ama sorun düzelmedi.yardımcı olabılecek var mı?
Arkadaşlar bendede 98 model gls var 1 hafta önce baskı balata değişti simdi 1.vitese zor geçiyor baskı balata değişmeden once boyle bi problem yoktu neden yapar bunu,banada yardımcı olurmusunuz.