Herkese merhaba, 2004 model Hyundai Getz 1.3 GLS (Benzin & LPG) aracım birkaç hafta sonra muayeneye girecek. Hazırlığını yaparken burada bolca araştırmasını yaptığım ve farklı cevaplar bulduğum 2 sorum var. Sorular ve cevaplar farklı araçlar için verildiğinden yanlış yanıtları eleme adına yardımıza ihtiyaç duydum. Müsaadenizle özetleyeyim: 1. Aracı satın aldığım günden beri vites geçişinde yolcuların değil, yalnızca benim hissettiğim bir "tak" sesi var. Yüke ve havaya göre 2.000-2500 devir aralığında değiştirmeme rağmen örneğin 1. vitesten 2. vitese ve 2'den 3'e geçişte mutlaka bu sesi alıyorum. Pedaldan değil, arabayı düz bir zeminde sallayıp kontrol ettim, motor kulağından da değil, burada başka bir model için bulduğum yanıt "aks lalelerinin somununu sıktırma" veya "gresleme" idi. Bu çözüm uygun mudur? 2. Kasislerden geçerken genelde yaşanmıyor ama araç rölantideyken kot farkı olan bir yükseltiye çıkmaya çalıştığımda (market otoparkı, garaj vs.) rölanti tamamen düşüyor ve motor duruyor. Katalizör temiz, enjektörler (benzin ve LPG) temiz, boğaz kelebeği temizleneli 2 yıl oldu, bujiler 3 yıl önce, ateşleme bobini, krank pozisyon sensörü ve buji kabloları 2 yıl önce değişti, oksijen sensörlerine hiç dokunmadım. Bulabildiğim yanıtlar boğaz kelebeği temizliği, oksijen sensörleri temizliği ve LPG ayarı kontrolü oldu. Hangi çözümü önerirsiniz? Aracım düzenli bakıma giren, herhangi bir eksiği olmayan bir aile aracıdır ve 163.750 km civarındadır. Cevaplarınız muayene öncesi yol gösterecektir, şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, ilk soruya yanıtınız benim bulduklarımdan tamamen farklı bir yerden çıktı, var olun. Servise uğradığımda kontrol etmelerini isteyeceğim.
Aklımdaydı ama çalışıyor diye "şimdilik erteleyeyim" diyordum. Değişim, ateşlemeden %100 emin olmamı sağlayacak, süreyi de dikkate alınca haklısınız. Mutlaka yenileyeceğim, teşekkür ederim.