herkese iyi günler. aracı aldığımda sol ön çamurlukta boya vardı. heralde oradaki hasardan dolayı sol tarfta vgt levhası yok. onun yerine aracın eski sahibinin yapıştırdığı siyah bir sünger var. hoş durmadığı için geçenlerde yeni bi levha aldım. o süngeri çıkarıp altındaki yapışkanı temizlemeyi ve yeni aldığım levhayı takmayı düşünüyorum. acaba ayrıca yapmam gereken bişey varmı? yoksa tarif ettiğim yol doğru mu? yardımcı olursanız sevinirim [/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]
Manavgat'ta bulamadım. Konya'ya giden bir arkadaşımdan rica ettim. 20 liraya almış sağolsun. C1905 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracınız kaç model, zira bende era dizel vgt aracım ve 2010 model, o simge yok belli modellerden sonra kaldırdılar sanırım.
Benimki 2008 model. 2009'dan sonra değişiklik yaptılar.Ön sinyaller turuncu değilse araç vgt olsa bile vgt levhası yok.Arkadaki crdi levhaları da farklı olur. Bizimki siyah üstüne gri sizinki sadece gri olur. C1905 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi