Dün itibarı ile aracımı satmış bulunmaktayım allanada satanada hayırlı olsun inşallah ve ıkı model arasında kaldım kullanıcı arkadasların fikirleri benim için önemlidir 2011 1.5 crdi era team'mı 2011 1.5 crdi era mode'mi şimdden teşekkür eder iyi forumlar dilerim
bence mode alın esp'li olanlardan almaya dikkat edin derim artık bu devirde esp'siz abs'siz araba alınmaz
bu araçlarda ESP mi var EPS mi var edit:baktım 2011 de esp euro 5 motorda standart yazıyor eps dediği elektrik destekli direksiyon sanırım.
Hayırlı olsun, ERa modellerinde donanım fark etmeksizin. 2011 modellerinin bazılarında 2012 modellerinde tamamında ESP mevcuttur, çakmaklığın orada koca düğmesi mevcuttur istenildiğinde sanırım devre dışı bırakılıyor.
+1 +1 nceki konuna da yazmışım abi. Eranın 2011 ESP'li mode paketi sizi yeteri kadar tatmin edecektir....
Evet arkadaşlar aracım satılalı beri büyük arayışlar git gelelr sonucu bugun bir araç aldım radikal bir değişiklık oldu hesapta olmayan bir amrka ve model for fusion 1.4 tdci 2011 model araç henüz 22 bin km de nokta hatasız değişen boya vuruk kırık çürük herhangi bir sıkıntısı yok ilk sahibinden faturası ve devam eden garantisi ile birlikte teslim aldım bakalım henüz çalışıyor olmam dolayısı ile test etme imkanım olmadı sürmedim bile baktım o kadar fakat bu araç hakkındaki artı ve eksilerinide bir çok deneyim ve bilgi edinmeme vesile olan hyundai forumlardan eksik etmeyeceğim olduğu gibi paylaşacağım... iyi forumalr dilerim OLDUKMU FORTCU