Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

VCİ OBD 2

'Araç Diagnostik / Araç İletişim / OBD Sistemleri' forumunda ceyhun.h tarafından 3 Aralık 2013 tarihinde açılan konu

1. ceyhun.h

ceyhun.h Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ceyhun
    s.a kolay gelsin arkadaşlar ismim ceyhun ankaradyım 32 yaşındayım gerçi kendimi tanıt kısmına tanıtmıştım
    aranızda bulunmaktan çok mutuluk duyuyorum saygılar. allah nasip ederse ilerliyen günlerde kendi yerimi açıcam sizlerin bilgilerine ihtiyacım var sorum şu şekilde araca diagnostik bağlatısını tek şekilde obd 2 soketinden bağlanarak yapılıyor bu ağlantı yetkili serviste olduğu gibi orjinal cihazı GDS. VCİ ile bağlantı kuruluyor bu bağlantıyı ben fabrikanın verdiği VCİ modülünü nereden temin edebilirim bir kaç yer buldum o firmalar uçuk fiyatlar verdiler netdede araştırdım pek fazla bilgisi olan yok şimdi bu piyasada olan normal üniversal vci modüllerini fabrikanın verdiği gds bağlantı programı ile kullanabilirmiym yani anlık verileri ecu programlama kalbrasyon anahtar öğretme gibi bu türlü işlemleri yapabilirmiyim kısacası orjinal VCİ değilde piyasadaki üniversal VCİ ile orjinal programı sorunsuz kullanabilirmiyim saygır sevgiler

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Verilen ucuk fiyatlardan baska bulunmuyor ne yazikki, sadece vci ilede bitmiyor. GDS lisansli bir programdir her acildiginda internete servera baglanir.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. ceyhun.h

ceyhun.h Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ceyhun
    sever sorun değil onu hallderin aslında her açıldığında bağlanmasına gerek yok sadece güncel yazılımlar veya programlama gerekirse kendisi güncelleme atıyor içerisine. bana sadece vci, obd 2 kablosu ve obd2 soketi lazım gds programı sorun değil oda mevcut sadece piyasadaki üniversal vci lar orjinal gds programıylan bire bir çalışıyormu yada çalıştıran başka test cihazı varmı iş görüyormu onu bilmek teşekkürler

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çalışmaz, vci/gds içindeki mcu kriptolu, yazılım kendi cihazı ile yada cihaz kendi yazılımı ile haberleşir. Başka yazılım yada başka cihaz gibi bir şey söz konusu değil. Ben yapıyorum o ayrı :)

ceyhun.h bunu beğendi.
  5. ceyhun.h

ceyhun.h Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ceyhun
    ozaman hocam bana yardımcı olurmusun çok uçuk bir fiyatı yoksa seninlen irtibata geçelim olurmu 05336399133 numaram eyvallah

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Maalesef olay fiyat olayı değil, sonuçta hyundai'nin yazılımı, sizde bundan para kazanacaksanız para verip almanız gerekir, benim ki kişisel kullanım için.

7. ceyhun.h

ceyhun.h Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ceyhun
    sağol

Bu Sayfayı Paylaş