merhabalar 17.10.2009 tarinde aracımın aküsü bitti. daha doğrusu gövdeye temas yüzünden aküm boşaldı. hyundai yol yardımı vasıtasıyla yetkili servise gittim. orada bana 165 tl karşılığında varta akü takıldı. sizce doğru bir kararmı verdim yoksa dışardan başka bir markamı taktırmalıydım.
keşke mutlu taktırsaydınız .Aküde en iyisi mutludur.ben 2000 model aracımın orjinal aküsünü daha 3 ay önce yine mutlu ile değiştirdim.9 yıl akü sıkıntısı çekmedim.85 tl ye aldım 45 A
varta aküler iyidir hayırlısı olsun bende yeni delphi akü taktırdım 60 amper 140 tl 3 sene garantili ve 1 sorun olduğunda direk yeni takıyolar bekleme yok
delphi nini her ürünü kalite dir.çalıştığımdan biliyorumford opel saab land rover reno nissan bu araçlar delphinin elinden geçer
varta nın aküsünü ilk defa duydum ama pillerini çok kullandım..en az pilleri kadar kaliteli olacağından eminim.. yanlız anlamadığım gövdeye temasla akü boşalınca yenisi mi alınır yoksa mevcut şarj edilip temas sorunu ortadan kaldırılıp kullanmaya devam mı edilir..buraya yazdığınıza göre aracınız era herhalde..garantiye girmiyormuymuş..sonuçta akü dikkatli yerleştirilip iyi sabitlenmeli ve bakımda kontrol edilen yerlerden biridir akü suyuna falan bakar servis..