Günaydın arkadaşlar yeni bir konuda size danışmak için buradayım. Vanlaı egzoz taktırmayı düşünüyorum ama ses konusunda tereddütüm var güzel ve güçlü ses versin istiyorum arabam 97 accent 1.5 GLS daha önce taktıran arkadaşlar varmı yada bilgisi olan sadece son susturucunun değişmesi tatmin eder mi ve nereden alabilirim teşekkürler
Bir sonraki alacağım arabaya bende taktırmayı istiyorum, Muratcığım sen neden polis sevdasına söktün ? Yani istediğin zaman kısamıyormusun ? Birde ses seçeneği varmı ? Mesela rally arabası gibi farklı bir ton yakalanabilirmi ? Ayrıca kaça taktırmışdın ?
bende önceki arabamdan kalan kumandalı egsoz var direkt orta susturucudan kesiyor. istersen özelden yaz evde boş duracağına makul bir fiyata göndereyim sana
abi caddede dip gazla gidince şikayet etmişler plakamı poliste babamın arkadası aradı bizi bende mecbur söktüm .s bende 2 kademe vardı birinde az ses çıkıyodu bidaha basınca tam açıyodu eksozun boğazını.. ikinci el almıstm ben arkadasımdan 150 eksoza 25 de uzaktan kumandaya 10 lira işçiliğe 15 lirada eksozu taktırmaya vermiştim
Gerçekten güzel başka video varmı? Bu videoda sanırım garaj gibi biyerde cekilmis. Şöyle kalkış videosu gibi 1-2-3 uzama tarzında ve videoda kaç bin devirde bu sesi veriyor
uzama videosu çekecek kadar kullanamadım malesef ama sesi duyan arkadaslar hayran kalıyolardı uzaması falan fenaydı tak senn araçta daha başka olur bu egsoz
Videodaki sesi kac bin devirde aldın.Cok iyide gaz veriyosun bu arada aracın muayenesi var 2015 in 3.ayında muayeneden sonra takmayı düşünüyorum http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=193294968 egzoz bunun gibi bisey miydi ben bunu almayı düşünüyorum da
Gazı veren arkadaşim ben boyle amatorce değildim otturuyodum eksozu resmen ah aklima geldikçe özlüyorum kendime has arabam olsub direk warex takicam Aynen bundandi bence tak muayneye giderken degstirisin iki dakkalik is
Ya şimdi bizide gıdıklıyorsunuz..... Ben bu araba ma değilde, artık yazın elime biraz para geçerse alacağım araç nasipse azcık motorlu ciğerli bir araba almayı istiyorumki ona takarım egzos... Bizim arkadaşda pegouth 307 benzinli vardı, o kumandalı egzos gibi bişey yaptırmış Adana'da... Araba egzosundan hani Ralli arabalarının bir harip sesi vardırya o sese yuakın çıkıyordu WRC yarışında gider gibiydik arabasının içinde...