1 ay ıcınde baskı balatayı degısmeyı dusunuyorum pedal ıyıce yukarda kavramaya basladı ınternette arastırıyorum valeo 95 ytl gıbı rakama bulunabılıyo tamırcım parca ıcın 150 ıscılık ıcın 120 ytl ıstedı valeo alırsam 50 ytl karım olcak.deger mı
valeo kalıtelıdır orjınal ekıpmandır fakat made in france yazanını bulursan ıyı olur cunku turkıyedede uretımı var yanı made in turkey yazıyor.ben agır vasıta sınıfını satıyorum pek salıklı degıl turkıyede yapılanlar
ben sonata ya taktırdım 120 ytl valeo baslı balata ve rulmanı 100 ytl işçilik valeo bence ideal bir marka ama ben sana luk marka set öneririm valeo dan çok daha uzun ömürlü ve fiyat farkı da çok yok Düzenleyen : 4g63_2.0_sonata
hyundai servislerininde valeo marka baskı balata taktıgını duymuştum fakat dogruluk derecesini bilmiyorum...
belki srevisten servise fark edebilirmi bazı servisler boşch bazıları ise HMJ ürünü silecek kullanıyorlar mesela....
ben ıkıncı el aldım arabayı herseyını bılmek ıstıyorum baskı balata ne durumda cakma mı orjınal mı bılmıyorum debrıyaj yukarda kavrıyo balatanın bıtmek uzere oldugunun ısaretı kalkısı gayet ıyı su an.yakıtta ıyı ama tahmınımce 5.000 km yanı 1 ay anca goturur benı bu balata