Selam arkadaslar 1.4 bnzinli getzim var sehir ici suan 9.5 gosteriyo yazin 8.5di ortalama 40 kurus yakiyor yani uzun yolda ne kadara duser suan istanbul benzin fiyati 4.37 tl 2 bin km yol yapacam??? Bilgilerinizi tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim . ..
Benim 1,4 otomatik Accent Era ile 2000 km yolda, yüksek hızda 670 tl benzin yaktı. 5 kişi full bagaj, Rampaları 3 ncü vites 120 km hızla tırmanabiliyor. Yolun geri kalanı sık sık 140 km sürat. En düz yoldan Sivas gittim geldim.
Benzinli arac icin normal denebilir ozaman 2006 1.4 benzinli getz yeni bakimli istanbul ankara kayseri git gel 3 kisi ortalama 110km hiz planliyorum. . . Kafadan 600lira gizden cikardim
Aracım çok yakıyor diyordunuz ama uzun yolda oldukça makul bir tüketimi var hele ki belirttiğiniz koşullara gore.
Benimde şehiriçi çok yakıyo 1 depoyla en fazla şehiriçi 400km gidiyorum. Ama şehirdışı normal. Çok trafik oluyo dur kalk dur kalk. Bi de benzinli olunca maalesef GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Getz için denso marka bujiler nasıldır kullanan varmı + veya eksileri ngk ya göre aralarında çekiş veya yakıt farkı varmıdır teşekkürler
Denso ngk bosh markalar kalitelidir. Dukkat edilmesi gereken konu buji atesleme uclarinin birbirine mm olarak uzakligi. Eger arac lpgli ise bu konu daha da onemli oluyor. Lpg li araçlarda hem benzini hem lpgyi atrsledigi icin
Evet degerli getz sahipleri cvp konusunda biraz gec kaldim kusura bakmayin Uzun yolda aracim 1.4 doch benzinli saatte 110-120 km ile 24-26 kurus arasi yakti benzin 4.39 - 4.35tl benzinli arac icin cok ideal bi yakit tuketimi ekstrasi benzinli motor konforu...