Arkadaşlar merhaba benim era 2006 dizel aracım alt takım komple değişti 3 gün usta yatırdı aracı akü boşalmıştı takviye yaptı daha sonrasında farlar takılı kaldı kontak kapatsam bile kapanmadı mecburen kabloyu abpülden çıkardım ama göstergede uzun farlar yanık gösteriyor farlar yanmıyor şuan kol dediler değiştim yenisiyle 5 ustaya götürdüm kimse sorunu bulamadı lütfen bana yardımcı olun acil
Göstergede uzun yanıyor ve uzunlar sürekli yanıyor kol değiştim düzelmedi ustalara gösterdim bulamadılar
direksiyonun altındaki sigorta kutusuna hyundai'den anlayan bir elektrik yada elektronikçinin bakması lazım. hangi röle, ne rölesi?
selektör yapınca hiç röle sesi duydunuz mu? yada kısalar sağ-sol ayrı tesisat, hiç açınca iki röle sesi birden duydunuz mu?
Sis lambasının rölesinin de sesi çok gelmiyor. 5-6 Amper çekilen yerde röle kullanılır diye düşünmüştüm. Sis farında kullanılır da farlarda niye kullanılmamış merak ettim. Sis ampülleri Erada 27 watt . Halojen h4 ampül 55/60 watt .
arabaya göre değişiyor tesisat yapısı. accent blue'da kaput içi panoda kısa/uzun röle var. bazı modellerde solid röle modülü var, bazısında mosfet, bazısında panoya lehimli solid röle vs.