Merhaba arkadaşlar 2006 model getz'e uzaktan kumandalı açma kapama modülü takmak istiyorum. Öğrenmek istediğim sol kapıya giden kablolardan hangileri merkezi kilit motorunun açma kapama kablolarıdır. Birde bagaj motorundan gelen kabloların... Bilgisi olan arkadaşlardan renkleri ile bilgi verirlerse çok memnun olurum...
Ben en son geçen hafta bundan taktırdım Yalnız bizim anahtar bu kutuya biraz uzun kalıyor bilgin olsun Düzenleyen : mtiske
Bir şeyi merak ediyorum geçen bir ustaya 2006 getz aracıma uzaktan kumandalı açma kapama modülünü taktırmak istedim usta aracın sol kapısına giden kablolardan açma kapama kablolarını bulmaya çalıştı bulamadı ve dediki sizin aracınızın merkezi kilit motoru farklı ekstra bir motor takmamız gerek. Bu konuda bilginiz varmı arkadaşlar, taktıran arkadaşlar sol kapılarına ayrıca bir motor mu taktırdılar öyle ise ben ne anladım arabanın orjinal merkezi kilidinden.
Saol arkadaşım benim merak ettiğim bir şey var onu soruyorum. 2006 getz aracıma uzaktan kumandalı açma kapama modülünü taktırmak istedim usta aracın sol kapısına giden kablolardan açma kapama kablolarını bulmaya çalıştı bulamadı ve dediki sizin aracınızın merkezi kilit motoru farklı; ekstra bir motor takmamız gerek. Bu konuda bilginiz varmı arkadaşlar, taktıran arkadaşlar sol kapılarına ayrıca bir motor mu taktırdılar öyle ise ben ne anladım arabanın orjinal merkezi kilidinden.
Hayır bu tamamen ustanın işini bilmemesidir Ben de modul taktıracam usta dedi ki ben takarım ama bozulur tavsiye etmem dedi. Şöyle bir araştırdım hiç bozulan rastlamadım En kısa zamanda taktırıyom modul bagajda duruyor Hem de bu usta servis elemanı falan da değil oto sanayiden Başkasına götür takar mutlaka
maroon arkadaşım, ustanın dediği doğrudur. getz'e açma kapama taktırmak isityorsan, sol kapısına bir motor taktırman gerekmekte. fiyatı 15-20tl arasında değişen bu motor tüm servislerde mevcut. marka olarak ise cyclone öneririm.
motor koymak daha acantallıdır neden dersenin aracın merkezi kilit sisteminme girmemiş olası bir hatadan dolayı ortaya çıkacak masraftan kurtulmuş olursunu yani demek istiyorumki .... en kestirme yol bildiğiniz yol
arkadaşlar merhaba, 2006 model getz sahibiyim, aracımda uzaktan kumanda sistemi mevcut yanlız daha önceki sahibi nasıl bağlattıysa kumanda ile açıp kama olayında aracın park ışıkları yanıp sönüyor, buda çoğu zaman gündüzleri uzakta veya yakında iken aracın kitlenip kitlenmedğini anlayamıyorum. istedim ise uzaktan kumanda modülünün bir röle çıkışı var bu çıkışı 4 lü ikaz lambasının rölesine bağlamak, ancak bu röleyi iç kısımda bulunan yani sigorta kurusunun olduğu bölümde bulamadım. kablo rengini veya hangi sokette olduğunu bilen bir arkadaş varsa çok sevineceğim. şimdiden çok teşekkürler.