2009 model getz aracıma gecen yıl açma kapama taktırmıştım ama şu basınca ışıklar yanıyo ama kapılar açılıp kapanmıyo sebep ne olabilirki bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
Aracınızda kapıları sanki içerden açıp kapatıyormuşsunuz gibi görev yapan bir motor (pompa,Serdar beyinde bahsettiği) var. Arıza bu kısımda. Taktırdığınız yere baktırın. Arızalı ise çok fazla üzülmeyin çok pahalı bir parça değil.
ilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar servisine taktırmıştım gectiğimiz yaz,şimdi tekrar götürmem gerekecek.
Aynısı bende de oluyor. Araba sıcagın altında kalırsa alarm calısmıyor diyorlardı. Kumandaya basıyorum aracın ısıkları yanıyor ama kapılar acılmıyor. Ya da bazen kapıları kapatıcam ısıklar yanıyor ama bir türlü kapılar kapanmıyor. Bunu her zaman yapmıyor. O yüzden bende heralde hava cok sıcak oldugu için yapıyor diyorum. Aklıma gledi gecen bankayaya giricem yine yaptı. Bu sefer kumandaya basmama ragmen kumanda calısmıyordu. Sonra içeri girince anladım. Zırhlı banka aracında jammer cihazı varmıs etraftaki tum iletişimi kesmiş.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Düzenleyen : qaan88
aynı sorun bendede olmuştu serviste düzelttiler arkadaşların dediği gibi mekanik bir problemmiş demekki kayseride ki servis yapıyor hep bunu
evet bende de oldu aynı sorun. benim araba alındığında yetkili serviste alarm takılmıştı benim arabaya. 1 yıl için özellikle sabahları kapılar açılmamaya başladı. yada bazen kapanmıyordu. hatta pompa denilen kapıları elektrik sinyali ile kapatıp açan sol kapıdaki motor 2 kere yandı ve değişti. gene servise götürdüm, kapıyı açıp tekrar baktılar, arada bir parça olduğunu o yüzden motorun sıkışma yaptığını ve yandığını söyleyip o parçayı söktüler. şu an hiçbir sorun yok. küçücük birşey beni deli etti. inşallah başkalarının başına gelmez bu olay
Mrb bende benzer bi sorun var . Bazen uzaktan kumandaylasadece sürücü tarafındaki kapı açılıp kapanıyor . Diğer kapıları içeriden açıyorum , sonra kumandayla kilitliyorum kilitleniyor fakat açmaya çalıştığımda sadece sürücü tarafı açılıyor .Ne yapmalıyım ?