arkadaslar arac bayiden ciktigindan beri uzaktan kumandayla kapiyi kilitleyince 20 30 dk sonra acilmiyor.... araci kilitliyorum daha sonra normal sekilde kumanda calisiyor fakat aradan zaman gecince kumanda islem gormuyor gidip anahtarla kapiyi aciyorum bundan sonra yine kumanda islem goruyor ama aradan zaman gecince yine calismiyor kumanda isigi yaniyor basinca iki anahtarda da ayni durum var biri yapip digeri yapmamazlik yapmiyor arabaya daha binmeden bi sorun cikti umarim son olur arac yeni elantra cevaplar icin simdiden tesekkurler......
mecbur gidecegim de araba daha piyasa da yok parca sorunu yasamam umarim bir de cok sokulup takilacak bisey degildir ins 2gunluk arac daha https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
arkadaşlar 2007 era aracımın kumandası bazen çalışmıyor. anahtarla kıtlı olan kapıyı açmaya çalışsam o da işe yaramıyor. ancak anahtarla bagaj kapağını açıp kumandayı tetıklersem ıse yarıyıp kapılar acılıyor. daha once bu sorun basına gelen var mı_?
benimde başımda alarm sorun var 3-4 defa başıma geldi sıcak havadan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum
Bence gidip Hyundai bayisinin kafasını ütüleyebilmek için güz4l bi fırsat.Başka bi yerde çare aramayın gidin basın fırçayı olmadı kalaylayın derim. Şaka maka da bunun çözümü bence anahtarlarınızın yeniden kodlanmasıyla hallolacak bişey.Doğruca aldığınız bayiye götürün derim başka biyerde elletirseniz garanti falan da bozulabilir.Hayırlı olsun aracınız.
bende bu sekılde dusunuyordum. ama "etacs" (yanlıs hatırlıyo olabılırm) adını verdıklerı bı alarm beynı var. problem ondaymıs. acıkcası cok nadır sorun cıkardıgı ıcın servıs bı kackez dener bunda bısı yok der benı gonderırı sanmıstım. parça siparişi verildi geldiğinde haber verecekler götüreceğim servise
Benim de bir sorum var. Henüz yeni konu açamıyorum. 2007 Getz. Aracı uzaktan kumandayla kilitlediğimde veya kilidi kumandayla açtığımda sadece sağ sinyaller yanıp sönüyor. Sol sinyaller yanmıyor. Dörtlülerde sorun yok. Kilit sanırım aracın orijinal kilidi. Bu bir sorun mudur?
benim de era da bazen oluyor. genellikle güneşin bağrında sıcaktan kavrulduğu zamanlar olduğu için sıcaktan olduğuna kanaat getirdim. Düzenleyen : agazi
herkese merhaba 2004 elantrama ait yedek uzaktan kumanda çalışmıyor bu sorunu yaşayan arkadaşlardan çözüm önerilerini dinlemek isterim. sorunsuz ve arızasız günler dilerim.